relaks
-
babsko
Re: relaks
Zamierzam sobie skompletowac jedwabna posciel Silk Dreams i w niej sie relaksowac. Spac po cesarsku. Sluchac przy tym dobrej muzyki (nie zasne w ciszy). I odpoczywac, ladowac baterie na kolejny dzien
:rower
-
milka89
A dla mnie najlepszą formą relaksu jest wieczorny jogging w parku. Zakładam sluchawki i truchtam, myśląc o niczym 
-
Marina
hym... najlepiej leżąc do góry brzuchem, tv, książka może nawet
. Ale żeby się nie stresować, to pije Plusssz Żeń-szeń bądź herbatkę z miodem.
Ja lubię robić SPA swoim stopom
Używam wtedy preparatów zmiękczających do zrogowaciałej skóry stóp i pięt, potem pumeks/tarka i na koniec nakładam maskę regenerującą. Te kosmetyki są w takich pomarańczowych opakowaniach, marki Bielenda bodajże, jestem zadowolona z efektów
+ ta świadomość, że robi się coś dobrego dla siebie i że się o siebie dba 
A ja mam kilka metod. I tak po pierwsze medytacje albo zabieg Reiki. Po drugie książka. Może być muzyka z tym, że raczej klasyczna lub do medytacji. Może być malowanie obrazów. Czasem odpoczywam po prostu leżąc z kotem na kolanach.A czasem tylko krótki sen stawia mnie na nogi...
- magda.apotex
- Jestem tu nowa :)
Podczas relaksu polecam zastosować zioła dostępne w aptekach. Najlepiej działa znana od wieków melisa lekarska oraz ekstrakt z szyszek chmielu. Z pewnością przyniosą ukojenie po ciężkim dniu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Magda,
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl