relaks

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
babsko

Re: relaks

Post autor: babsko »

Zamierzam sobie skompletowac jedwabna posciel Silk Dreams i w niej sie relaksowac. Spac po cesarsku. Sluchac przy tym dobrej muzyki (nie zasne w ciszy). I odpoczywac, ladowac baterie na kolejny dzien ;) :rower
milka89

Post autor: milka89 »

A dla mnie najlepszą formą relaksu jest wieczorny jogging w parku. Zakładam sluchawki i truchtam, myśląc o niczym :D
Marina

Post autor: Marina »

hym... najlepiej leżąc do góry brzuchem, tv, książka może nawet :cooking . Ale żeby się nie stresować, to pije Plusssz Żeń-szeń bądź herbatkę z miodem.
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Ja lubię robić SPA swoim stopom :) Używam wtedy preparatów zmiękczających do zrogowaciałej skóry stóp i pięt, potem pumeks/tarka i na koniec nakładam maskę regenerującą. Te kosmetyki są w takich pomarańczowych opakowaniach, marki Bielenda bodajże, jestem zadowolona z efektów :) + ta świadomość, że robi się coś dobrego dla siebie i że się o siebie dba :)
araksol
Jestem tu nowa :)

Post autor: araksol »

A ja mam kilka metod. I tak po pierwsze medytacje albo zabieg Reiki. Po drugie książka. Może być muzyka z tym, że raczej klasyczna lub do medytacji. Może być malowanie obrazów. Czasem odpoczywam po prostu leżąc z kotem na kolanach.A czasem tylko krótki sen stawia mnie na nogi...
Awatar użytkownika
magda.apotex
Jestem tu nowa :)

Post autor: magda.apotex »

Podczas relaksu polecam zastosować zioła dostępne w aptekach. Najlepiej działa znana od wieków melisa lekarska oraz ekstrakt z szyszek chmielu. Z pewnością przyniosą ukojenie po ciężkim dniu.

Pozdrawiam.
Magda,
doradca online Sen Apotex.
www.senapotex.pl
ODPOWIEDZ