puzzle
Re: puzzle
Za moich czasów to się tańczyło.
Ale pomysł masz fajny - śmieszne puzzle + alkohol, to może się sprawdzić.
-
Kolaboracja
właśnie, tak to jest na imprezkach, że 1 godzinka układania i już towarzystwu się nudzi taka "zabawa" 
a co do kalambur to też super sprawa, wtedy jest baaaardzo dużo śmiechów ... szczególnie jak niektórzy już są wstawieni i przedstawiają hasła , hehe
a co do kalambur to też super sprawa, wtedy jest baaaardzo dużo śmiechów ... szczególnie jak niektórzy już są wstawieni i przedstawiają hasła , hehe
-
tusia25
co do tańców, to zazwyczaj wtedy sąsiedzie się uaktywniają:) a kalambury uwielbiam!! mega zabawa:):)
Wiesz, ja uż starej daty jestem.

-
Kolaboracja
Baśka1971 na pewno nie jesteś aż tak starej daty aby nie potańcować trochę 
a gdy sąsiedzi przyjdą ze skargą na tańce to najlepiej zaprosić ich do zabawy, haha :]
a gdy sąsiedzi przyjdą ze skargą na tańce to najlepiej zaprosić ich do zabawy, haha :]
Tak, to jest też mój sposób. 
-
tusia25
nie ma chyba takiego wieku, żeby nie móc sobie poszaleć:) wszystko zależy od tego na ile lat się człowiek czuje:):) z takiego założenia wychodzi moja babcia, mama i ja się tego trzymam:):)
co do sąsiadów, muszę spróbować zaprosić do wspólnej zabawy:)
co do sąsiadów, muszę spróbować zaprosić do wspólnej zabawy:)
-
Kolaboracja
haha myślę, że sąsiedzi by się zdziwili, a jeśli nie są bardzo sztywni to by skorzystali z takiej okazji 
Zależy jak długo jesteście sąsiadami. 
-
Kolaboracja
hmmm z nowymi sąsiadami lepiej nie zadzierać jeśli ich nie znamy i nie wiemy do czego są zdolni ... ale jeśli już znamy jakichś sąsiadów od dawna to myślę, że bez problemu dołączyli by się do zabawy :p
-
tusia25
..zależy jakich się ma tych sąsiadów, trzeba ich dobrze znać, żeby nie pomyśleli źle:) a wydaje mi się że z nowymi sąsiadami szybciej by wypaliło;P
polecicie jakiś dobry sklep internetowy z puzzlami??
szukam takich z obrazem samochodu mini
szukam takich z obrazem samochodu mini
-
Kolaboracja
a tak wracając do tematu puzzli to ja mam super zapał
już od półtora roku zabieram się za układanie puzzli a nadal stoją na szafie i oblegają kurzem.
A z ilu elementów są?Kolaboracja pisze:a tak wracając do tematu puzzli to ja mam super zapałjuż od półtora roku zabieram się za układanie puzzli a nadal stoją na szafie i oblegają kurzem.
-
Kolaboracja
jest ich 1000... ale bardzo ciężko się je układa, ponieważ jest to motyw zimowy i jest bardzo wieeeele podobnych puzelków 
To pod wpływem musi być jeszcze ciężej. 
-
Kolaboracja
hah, myślę, że pod wpływem to wcale się nie da
albo się da, ale jakoś tak w 3d... 
-
tusia25
eee tam się nie da kiedy się da:):) tylko nie zawsze wersja na opakowaniu jest taka sama jak ułożony misz-masz;P:P
Kolaboracja - czekamy na zdjęcie efektu końcowego. 
-
Kolaboracja
a tak przy przeglądaniu demotywatorów znalazłam : http://demotywatory.pl/3708162/Malzenst ... jak-puzzle

Dobre i jakie życiowe! 
-
tusia25
dobre:) puzzle się może i nie układają, a co małżeństwa- nie wie, nie znam się;P