forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Przedłużanie rzęs

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Przedłużanie rzęs

Postprzez Spragga » 10 wrz 2010, o 13:48

Dziewczyny, czy przedłużałyście swoje rzęsy? Niestety nie wszystkie kobiety mają ciemne i długie, które mascara tylko eksponuje. Czasami nic nie wskóra mascara, kosmetyczka ani henna. Przedłużanie to fajny zabieg, efekt jest bardzo kobiecy i seksowny, co o tym sądzicie?
Spragga
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Przedłużanie rzęs

Postprzez dione » 12 wrz 2010, o 18:08

właśnie ostatnio myślałam nad takim zabiegiem, faktycznie jest to świetny pomysł dla kobiet, które mają słabe rzęsy...szczerze, to myślałam, że jest to droższa sprawa, ale znalazłam przedłużanie rzęs metodą Xtreme Lashes w salonie Fanaberya za 500 zł, a jak popatrzyłam jak wyglądają efekty to teraz nie mam wątpliwości..czasami można wspomóc naturę ;)
dione
Fajna Kobietka

Postprzez miskaklimek » 13 wrz 2010, o 14:09

Ja polecam. Przedłużałam rzęsy już dwa, trzy razy i jestem zadowolona. Nie boli, rzęsy trzymają się długo - około 3 tygodni, a nawet i dłużej. W Poznaniu, gdzie mieszkam, jest fajny salon Samui Hair Beauty&Spa (na fastdeal znajdziecie rabat :)). Muszę powiedzieć, że po tym zabiegu czuję się o niebo bardziej kobieca. Poza tym nie muszę już pamiętać o tuszowaniu ich ;)
miskaklimek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aura » 14 paź 2010, o 13:56

przedłużone rzęsy wyglądają świetnie, ale tylko wtedy gdy zrobi to profesjonalna kosmetyczka, ponieważ źle przedłużone rzęsy mogą zacząć wypadać nawet po paru dniach, a nasze własne rzęsy będą bardzo osłabione, także jak już przedłużać, to tylko w pewnych salonach, jak np. w Studio Kleopatra, gdzie pracuje pani Magda, która ma spore doświadczenie w tego typu zabiegach i dzięki niej można mieć długie, naturalnie wyglądające firany nad oczami :)
aura
Miła Kobietka

Postprzez ninka_niebieska » 21 paź 2010, o 16:06

Powiedzcie mi, ile kosztuje taki zabieg. ? Rzeczywiście widziałam, ze efekty sa zadziwiające, bardzo mi się to spodobało i sama zastanawiam się nad przedłużeniem swoich .. być może się zdecyduje :)
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez Julia » 26 paź 2010, o 10:53

Oferuję profesjonalne przedłużanie i zageszczanie rzęs metodą 1;1 w domu klientki na terenia miasta Poznania i Leszna.

Jest to przełomowe rozwiązanie w kosmetyce upiększającej, które nadaje każdej kobiecie naturalny i piękny wygląd bez potrzeby używania tuszu do rzęs.
Zabieg trwa od 2,5 - 3 godzin.
Jest on całkowicie bezpieczny, wykonany na sprawdzonych i przebadanych dermatologicznie, antyalergicznych produktach. Każda rzęsa doklejana jest w odstępie 0,5-1mm od nasady naturalnej rzęsy dzięki czemu nie odczuwasz żadnego dyskomfortu czy podrażnienia skóry.
Do każdej klientki podchodzę indywidualnie, ustalając długość, grubość i kształt rzęs.

Promocyjna cena do końca października– 149 zł

GorÄ…co polecam
Julia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ninka_niebieska » 27 paź 2010, o 10:10

A czy to możliwe żeby ceny tak bardzo się od siebie różniły? Mieszkam w dość nie dużym miasteczku i tu cena takiego zabiega kosmetycznego w sumie wynosi 400zł. :/ Skłonna byłabym zapłacić jeszcze te 150, ale 400zł? Czy to troszkę nie wygurowana cena i nie wygurowana jak na przedłużanie rzęs.. ? Ja chciałabym tylko kilka kepek na oko.. myślę, że stosunkowo nie dużo.. a tu takie ceny.. ? Szok.. normalnie zdziwiłam się strasznie, bo liczyłam na troszkę niższą cenę.
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez Hania26 » 27 paź 2010, o 14:38

No właśnie 150 zł, to jest jeszcze do zaakceptowania, ale 500zł? Ciekawe czemu jest taka różnica?
Hania26
Miła Kobietka

Postprzez ninka_niebieska » 28 paź 2010, o 09:22

Według mnie jest to znacznie wygórowana cena. Miejmy nadzieje, że tylko teraz początkowo, gdy panuje ogólny szał na przedłużanie/zagęszczanie rzęs. Licze na to, że za jakiś czas stanie się dosyć powszechne i ceny również będą rozsądne..
ninka_niebieska
Miła Kobietka

Postprzez Klara54 » 21 mar 2011, o 13:45

Witajcie, ja też zastanawiam się nad przedłużeniem rzęs. Znalazłam w ogóle jakąś mega promocję za 99 zł na serwisie DealPeck.
Klara54
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda