proszę nie spamować
PREZENTY na Święta, Uroczystości itd.
-
naughty_girl
Re: PREZENTY na świeta, urodziny itp
ja teraz na walentynki planuję coś naprawdę wyjątkowego
on zawsze spełnia moje marzenia a ja mu daję jakieś drobiazgi, więc teraz się postaram na maxa
moj kochany pilot dostanie ode mnie lot szybowcem treść zmieniona przez moderatora, ale nic sie nie bedzie spodziewal bo dostanie koperte z bonem
ale jest sprytna 
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Bonanza
hah, ja myślę zafundować dziewczynie skok na bungee albo ze spadochronem, doradźcie co lepsze?
i jeszcze jakie perfumy ładniejsze? Gianfranco Ferre czy Kenzo? Bo jest na nie promocja w superpharmie
i jeszcze jakie perfumy ładniejsze? Gianfranco Ferre czy Kenzo? Bo jest na nie promocja w superpharmie
-
Mandragora
Ja najczęście staram się kupić jakąś ciekawą ksiązkę. W zależności od upodobań. Swojemu chłopakowi obecnie na walentynki kupiłam na przykład ksiązkę z pogranicza mrocznej fantastyki. On lubi takie klimaty a wspominał ze chce właśnie "Dżozefa" jakuba Małeckiego to dostanie. Grunt to wsłuchiwac się w to co mówia inni i wyłuskiwac takie perełki dla siebie wtedy łątwiej dobrac prezent 
-
babuszka
natrafiłam na ten artykuł treść zmieniona przez moderatora i uwierzyłam w to, że jeszcze kiedyś polecę balonem, najchętniej z mężem 
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
margaretka
A ja polecam w prezencie EMOCJE;) W zeszłym mój chłopak miał urodziny. wszyscy dali mu oczywiście jakieś książki, płyty itp. bzdety, a ja kupiłam mu jazdę Subaru po torze wyścigowym treść zmieniona przez moderatora Powiem tylko, że dłuuuuuuggggggooooooo mi dziękował

proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
dzo
dziewczyny będę matką chrzestną małego chłopczyka i idę na chrzciny za niedługo co mam mu kupić ? 
-
Ossa
Kurcze, ja jestem niewierzaca, wiec sie nie znam, ale sama bylam ochrzczona, to dostalam wtedy od chrzestnych taki obrazek swietej rodziny - tzn taka wypukla jakby rzezbe w ramca i z tylu jakis ladny tekst przez nich napisany.. Np ale nie wiem teraz to inne czasy moze i komputery sie kupuje
hmmm a moze jakis lancuszek z wisiorkiem-krzyzem albo matka boska? -to z kolei od mamy chyba wtedy dostalam. Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam 
-
aura
Jeżeli chodzi o prezenty dla bliskich naszym sercu kobiet, to wydaje mi się, że idealnym prezentem jest wyjazd do SPA. Na pewno każda byłaby zadowolona z weekendu np. w Hotelu Głęboczek, gdzie jest sporo ciekawych zabiegów. Powiem szczerze, że również takim prezentem bym nie pogardziła 
-
babsko
Tez mam teraz zagwozdkę, co kupić Mamie na 26-go. Najprawdopodobniej skończy się na książkach:). Bo to dla mojej czytającej Mamy najlepszy prezent. Dostanie w tym roku 2 części sagi Gutowskiej-Adamczyk "Cukiernia pod Amorem". Może dokupię jakiegoś kwiatuszka w doniczce...
-
dzo
Re: CO KUPIC NA DZIEN MATKI
pewnie nic nie kupie
BTW. agusnysa wiesz, że pisanie dużymi literami oznacza krzyk ??
BTW. agusnysa wiesz, że pisanie dużymi literami oznacza krzyk ??
-
Lady_Sisi
Ja zamierzam kupić bukiet kwiatów lub kwiaty w doniczce i jakąś książkę - nie wiem jeszcze jaką ale w sumie ostatni dzwonek przede mną
Myślałam nawet o jakims e-booku z treść zmieniona przez moderatora bo mama tez na komputerze czyta i pracuje - no ale decyzję podejmę dzisiaj wieczorkiem 
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
raulq7
Właśnie, wypadałoby coś kupić, tyle że pozostało już trochę mało czasu !! Mama niedawno kupiła sobie z tatą działkę, więc może coś na nią. Co powiecie na takie donice ogrodowe ? Myślę nad kupnem tej za 479zł lub 179zł ? Proszę doradźcie mi szybko 
-
santi
Moja mama niestety nie żyje,więc kupiłam pięknego znicza i zapaliłam u niej na grobie.
-
Adantatri
Prezent dla mamy ! Pomoc
Witam
Zbliża się data urodzin mojej mamy.. Jako że ma dopiero 36lat to chciałbym jej kupić coś z ubrań a nie jakieś zwykłe kwiaty i słodycze ^^ Szukam jakiegoś sklepu internetowego ponieważ nie mam aktualnie czasu na chodzenie po sklepach bo pracuje 8-18 Sad
Dziękuję za każdą pomoc.
PS. Mama lubi lekkie i przewiewne ciuchy
Zbliża się data urodzin mojej mamy.. Jako że ma dopiero 36lat to chciałbym jej kupić coś z ubrań a nie jakieś zwykłe kwiaty i słodycze ^^ Szukam jakiegoś sklepu internetowego ponieważ nie mam aktualnie czasu na chodzenie po sklepach bo pracuje 8-18 Sad
Dziękuję za każdą pomoc.
PS. Mama lubi lekkie i przewiewne ciuchy
-
dzo
Adantatri jest już podobny temat więc przenoszę wątek
-
glamour
Takie coś od serca, z własnym wkładem : http://coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html . przypomni o przodkach jak i potomkach. moim zdaniem bardzo fajnym pomysłem jest drzewo genealogiczne.
-
olapomir
Ciekawy pomysł na prezent brelok.
Witam, szukamy pomysłu na prezent dla znajomego zbiera on breloki. Może jakiś nietypowy brelok, chęnie zdam się na was i będę wdzięczna.
-
iwonka24l
Re: Ciekawy pomysł na prezent brelok.
No witaj, może zainteresuję Cię brelok LED ze zdjęciem i dedykacją. Bardzo ciekawy prezent i bardzo bardzo efektowny, no i cena także bardzo niewygórowana. Zajrzyj: ...Powodzenia!
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
E-lejdis
Re: Ciekawy pomysł na prezent brelok.
Jeżeli Twoja znajoma zbiera breloki to myślę ze kupno jakiegoś wyjątkowego będzie dobrym pomysłem na prezent. Poszukaj w internecie,tam napewno coś znajdziesz. Poza tym ten świecący LED bardzo mi się podoba.
-
Osssa
prezent na rocznice
Witajcie.
Chciałam zapytać was czy macie jakiś pomysł na fajny prezent dla chłopaka? W tamtym roku kupiłam dla niego taką małą skrzyneczkę i malutkiego misia i na 100 malutkich karteczkach napisalam dlaczego go kocham .. np Kocham Cię bo śpisz bez koszulki hehe:P bardzo się jemu spodobał ale teraz brak mi pomysłu... dodam że jak bedzię nasza 3 rocznica teraz to będziemy już mieszkali na własnym mieszkaniu wiec otwieraja sie nowe mozliwosci....
pytanie tylko jakie ?:PP
pozdrawiam
Chciałam zapytać was czy macie jakiś pomysł na fajny prezent dla chłopaka? W tamtym roku kupiłam dla niego taką małą skrzyneczkę i malutkiego misia i na 100 malutkich karteczkach napisalam dlaczego go kocham .. np Kocham Cię bo śpisz bez koszulki hehe:P bardzo się jemu spodobał ale teraz brak mi pomysłu... dodam że jak bedzię nasza 3 rocznica teraz to będziemy już mieszkali na własnym mieszkaniu wiec otwieraja sie nowe mozliwosci....
pozdrawiam
-
dzo
Ossa wątek o prezentach już jest
temat przenoszę ;)
-
Osssa
okey dzięki;)
nie umiem się tu jeszcze odnaleźć ...
nie umiem się tu jeszcze odnaleźć ...