forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

powiększenie biustu

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

powiększenie biustu

Postprzez roksanna » 16 maja 2011, o 10:35

Hej dziewczyny!

Czy któraś z Was zastanawiała się może nad powiększeniem biustu? Albo może jest już po takiej operacji? Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Jesli byście się zdecydowały to na implanty czy na macrolane? A może jesteście temu całkowicie przeciwne?
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: powiększenie biustu

Postprzez swallow » 16 maja 2011, o 15:21

Ja osobiscie tez myslałm nad tym zabiegiem ale nie jest na moją kieszeń :/ po czasie doszłam do wniosku ze niechce isc pod skalpel... ponoć bardzo boli gojenie, ale słyszałam o tabletkach które wpływają na hormony (o ile dobrze pamietam) i po jakims czasie efekt jest widoczny...ile w tym prawdy niewiem ale napewno je wypróbuję, warto spróbowac naturalnych metod ;) a potem sie zobaczy :P
Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują - mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać.
swallow
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez roksanna » 17 maja 2011, o 08:08

No nie wiem czy tabletki to taka naturalna metoda ;P Ale nie zmienia to faktu, że coraz więcej kobiet decyduje się na takie operacje... I też właśnie czytałam o tym, że już po wszystkim bolesnośc nie jest mała ale tym akurat bym się nie przejmowała a raczej innymi możliwymi powikłaniami. Dlatego jakbym miała się zdecydować to jednak na macrolane - tutaj mała dawka informacji: http://www.chirurgia-plastyczna.info.pl ... view&id=82 - ale i to nie jest pozbawione minusów.
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Ossa » 17 maja 2011, o 13:28

Ja zrobiłam sobie zabieg - przeszczep tłuszczu do piersi :) efekt jest taki, że są bardziej jędrne, podniesione, lekko powiększone :) nie miałam żadnych powikłań :)
Ossa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez swallow » 17 maja 2011, o 20:16

słyszałam ze kwota takiego zabiegu kosztuje ok 10 tysi????
Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują - mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać.
swallow
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Ossa » 18 maja 2011, o 10:00

Ja akurat zapłaciłam 9 tys, ale generalnie kwoty są różne. no i tak się wahają chyba w granicach 9-12tys. Wiesz, to jest jakby dwa w jednym, bo masz też odsysanie :)
Ossa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 18 maja 2011, o 16:29

jak wygram w totka i będę bogata to też sobie coś takiego strzelę 8-)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez roksanna » 24 maja 2011, o 09:48

No faktycznie - zabieg nie jest tani ale i tak na pewno tańszy niż jeszcze kilka lat temu bo coraz częściej poprawiamy sobie urodę i to nie tylko z powodów zdrowotnych ale też po prostu dla lepszego samopoczucia i akceptacji... Smutne to trochę.
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Beata333 » 25 maja 2011, o 21:15

Ja jestem umówiona na zabieg, troche sie boję ale jednocześnie też jestem szczęśliwa że sie zdecydowałam. A jesli chodzi o koszta faktycznie jest to troche drogie. Ale ja znalazłam opcje dużo tańszą bo zaoszczędziłam ok 2000 zł dzięki Karcie B&H która znalazłam zupełnie przypadkiem na stronie bhclub.pl Także jesli chciały byście a nie macie kasy to polecam ta stronę:)
Beata333
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez santi » 25 maja 2011, o 21:18

Beata333 napisał(a):Ja jestem umówiona na zabieg, troche sie boję ale jednocześnie też jestem szczęśliwa że sie zdecydowałam. A jesli chodzi o koszta faktycznie jest to troche drogie. Ale ja znalazłam opcje dużo tańszą bo zaoszczędziłam ok 2000 zł dzięki Karcie B&H która znalazłam zupełnie przypadkiem na stronie bhclub.pl Także jesli chciały byście a nie macie kasy to polecam ta stronę:)

Podziwiam za odwage :)
Ja bym chciała może i powiekszyc biust,o rozmiar chociaż,ale bałabym sie jednak.
Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze :)
santi
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Uroda