forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Masaże

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Masaże

Postprzez IZS » 26 sie 2010, o 12:40

Hehehe... Ja ostatnio spróbowałam refleksoterapii.. Odprężenie i relaks... Wrażenia wspaniałe! Aż sama jestem zaskoczona. Masaż stóp- bomba! Masaż głowy - jeszcze lepiej!
Gabinet ma jeszcze inne masaże i coś czuję że już niedługo się przekonam czy są równie świetne :)
Aha... Robiłam w Instytucie Zdrowej Skóry w Krk
IZS
Początkująca

Postprzez kika75 » 31 sie 2010, o 14:20

masaże to naprawdę świetna rzecz byłam na masażu relaksacyjnym w salonie ayurveda center w warszawie masaż super czułam się jak nowo narodzona w tym salonie mają wiele innych rodzaji masażu ogólnie powiem że ten salon ma tez dużo fajnych promocji warto wejśc na ich strone gdzie znajduje się zegar który odmierza czas zakonczenia promocji teraz np .zabieg nawilżająco-liftingujący jest w promocji ja to poluje na masaż jak będzie w niższej cenie to sobie zamówie bo strasznie mi sie to spodobało.
kika75
Miła Kobietka

Postprzez dione » 12 wrz 2010, o 18:14

byłam przeciwniczką masażu, do póki nie zafundowałam sobie profesjonalnego masażu klasycznego...po takim zabiegu człowiek czuje się jak nowo narodzony i może góry przenosić..wiem, że teraz rodzajów masaży jest bardzo dużo, paru próbowałam, ale jednak wolę ten klasyczny, działa najbardziej uspokajająco
dione
Fajna Kobietka

Postprzez corinn » 24 wrz 2010, o 11:58

Ostatnio miałam robiony zabieg w klinice Amaya w Warszawie na jędrność skóry i pośladków. Pani za pomocą Focusa - rzeźbiła moje uda i pośladki specjalną głowicą . Trwało to ok godziny - bardzo przyjemne uczucie ciepła, aż ma się ochotę zdrzemną :) Poza tym rewelacyjny był efekt już po pierwszym razie. Inny kolor skóry, mniejszy cellulit i uniesione pośladki.
corinn
Początkująca

masaże

Postprzez kika75 » 29 wrz 2010, o 02:49

ostanio udało mi się skorzystac z promocji jaką oferował salon ayurveda center w warszawie na masaż relaksacyjny i nie żałuje czułam sie po nim odpręzona zrelaksowana i wypoczęta czy wy też korzystacie z takich dobrodziejstw????
kika75
Miła Kobietka

Re: masaże

Postprzez ABCbielizny » 30 wrz 2010, o 13:06

Ja mam to szczęści,że bardzo często masuje mnie mój chłopak:) Ale kilka razy również miałam okazje skorzystać z takiego profesjonalnego zabiegu i byłam pod wrażeniem. Co prawda cena też jest odpowiednio wysoka,ale w końcu chodzi o nasze zdrowie i odprężone ciało. Polecam wszystkim.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Postprzez aura » 14 paź 2010, o 14:00

ja do tej pory byłam tylko na masażu klasycznym i jestem bardzo miło zaskoczona, nie spodziewałam, że to jest tak bardzo relaksujące, teraz mam zamiar kombinować z innymi masażami..jestem ciekawa jak mi się spodoba masaż bańką chińską
aura
Miła Kobietka

Postprzez hipo_litka » 22 paź 2010, o 07:55

Masaż bańką chińska jest specyficzny, ale też przyjemny.
Ja najbardziej lubię klasyk i lomi lomi :)
Niestety wszystko kosztuje, ale czasem uda mi się wkręcić jako model na kursie masażu, wtedy zazwyczaj jest za darmo :)
hipo_litka
Początkująca

Postprzez monia81 » 18 sty 2011, o 19:29

kika75 napisał(a):ostanio udało mi się skorzystac z promocji jaką oferował salon ayurveda center w warszawie na masaż relaksacyjny i nie żałuje czułam sie po nim odpręzona zrelaksowana i wypoczęta czy wy też korzystacie z takich dobrodziejstw????

Ja chodzę do pana Bednarda Dębskiego, który przyjmuje na Karolkowej. Uczył się masazu na Hawajach, ma niesamowite podejście do klientów. Trzeba dzwonić z wyprzedzeniem, żeby się umówić, ale warto! tel. 22 631-10-97
monia81
Początkująca

Postprzez monia81 » 18 sty 2011, o 19:32

Ja wam szczerze polecam swojego masażystę p. Dębskiego, przyjmuje w salonie na Karolkowej, jest rewelacyjny! to jego tel.: 22 631-10-97 (trzeba dzwonić z wyprzedzeniem, bo ma dość dużo klientek)
monia81
Początkująca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Uroda