forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Masaże

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Masaże

Postprzez weronika_p » 15 paź 2009, o 12:48

Ciekawa jestem jakie jest wasze zdanie na temat masaży? :woman Bardzo popularne stały się ostatnio nie tylko te klasyczne z elementami shiatsu ale wszelkie tajniki tajlandzkie
Kobieta jest arcydziełem wszechświata!
weronika_p
Początkująca

Re: Masaże

Postprzez kinius33 » 16 paź 2009, o 18:10

Ja od jakiegoś czasu stosuję auto masaże- świetne na wyszczuplanie i cellulit.
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez Marishka » 2 lut 2010, o 11:56

Hmm.. tak sobie właśnie myślę, że fajnym pomysłem jest w ramach masowania stosowanie np. peelingów do ciała i pod prysznic. Do tej pory używałam Lirene -taki gruboziarnisty pomarańczowy (ale zabijcie mnie, nazwy nie pamiętam ;-/), ale ostatnio przerzuciłam się na Avonowy scrub z oliwką z serii Planet Spa i jestem zadowolona.
Marishka
Początkująca

Postprzez candy201 » 7 mar 2010, o 00:16

Polecam uczęszczanie na masaże. Bardzo dobrze wpływa na skórę jak również na mięśnie. Bardzo fajnie odpręża. Chodziłam również na masaże mechaniczne, które jest ciekawym rozwiązaniem.
Sklep z biżuterią artystyczną - Modna biżuteria - Modne kolczyki.
www.anka-bizuteria-sklep.pl
candy201
Początkująca

Postprzez Thaisun » 18 mar 2010, o 15:53

Ja jestem fanką masaży tajskich. Klasyczny masaż niesamowicie "doładowuje" energetycznie, a przy tym bardzo odpręża i relaksuje mięśnie. Masaże tajskie są świetne na bóle kręgosłupa. Ja chodzę systematycznie, zwłaszcza wiosną. Namówiłam koleżankę z cellulitem na taki masaż i była bardzo zadowolona (napisałam o tym w wątku o cellulicie). W Warszawie mój ulubiony salon jest w centrum na Łuckiej.
Thaisun
Początkująca

Postprzez marlenka66 » 7 lip 2010, o 14:03

W zeszłym roku podczas urlopu miałam okazję spróbować jak wygląda i jak działa ajurweda. Jak wiemy ajurweda to nie tylko masaże ale cały kompleks działań opartych o medycynę naturalną. Po kilku zabiegach czułam się jak nowo narodzona, gorąco polecam, chociaż nie wiem gdzie w Polsce można skorzystać z ajurwedy.
marlenka66
Początkująca

Postprzez milanogirl » 9 lip 2010, o 14:57

kurcze, masaż to jest coś!!!

a ja się zastanawiam czy podobnych efektów, co takie zabiegi nie dają też czasem masażery, które można kupić w sklepach ze sprzętem agd... no bo w sumie oszczędność czasu jest, a pewnie i pieniędzy z czasem też...
co o tym myślicie?
milanogirl
Początkująca

Postprzez babinka » 26 lip 2010, o 15:34

ja jeszcze nigdy nie miałam okazji skorzystać z takiego masażu ale bardzo bym chciała. To musi być świetna sprawa. Wydaje mi się,że ciekawym pomysłem byłoby połączenie masażu z zabiegami pielęgnacyjnymi. Na przykład do spa( słyszałam,że Primaveraspa w Jastrzębiej Górze ma ciekawą ofertę) chętnie wybrałabym się z przyjaciółkami
babinka
Początkująca

Postprzez Lusiek276 » 7 sie 2010, o 21:44

Oj tam te wszystkie Spa i inne są drogie i przereklamowane ;P Ja mam swojego prywatnego masażystę za darmo ;) Nie ma to jak masaż zrobiony przez własnego faceta :)
Lusiek276
Początkująca

Następna strona

Powrót do Uroda