forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Ćwiczenia

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Re: Ćwiczenia

Postprzez Aldona » 11 sty 2010, o 15:47

ja kiedyś wpadłam na diete "6 Weidera" ale to nie dla mnie, przez 42 dni trzeba brzuszki robić. koleżanka w tym wytrwała i mówiła, że coś tam z niej zeszło
Aldona
Początkująca

Re: Ćwiczenia

Postprzez marlenka66 » 7 lip 2010, o 14:09

Kochane kobitki,
czy zwróciłyście uwagę na porę dnia o której ćwiczycie? Najlepiej się chudnie ćwicząc rano, przed śniadaniem. Energia wtedy pobierana jest z ciała a nie z przewodu pokarmowego- a to oznacza jedno- najwięcej tłuszczyku wtedy się spala :)
Co do moich ćwiczeń, od czasu do czasu basen- obowiązkowo rano jeśli mam możliwość, popołudniami rower dla lepszej kondycji, lub jogging kiedy chcę się dobić po ciężkim dniu w pracy :|
marlenka66
Początkująca

Jakie ćwiczenia?

Postprzez Misia » 21 wrz 2010, o 11:02

Jakie ćwiczenia stosujecie, aby pozbyć się brzuszka? Proszę doradźcie mi.
Misia
Miła Kobietka

Re: Jakie ćwiczenia?

Postprzez dione » 28 paź 2010, o 15:07

ja bym Ci proponowała po prostu wizytę w którymś z klubów fitness, tam trener powie Ci dokładnie co masz ćwiczyć, żeby pozbyć się brzuszka, tylko musisz wybrać taki klub, w którym będziesz pewna, że są dobrzy instruktorzy, nie wiem dokładnie skąd jesteś, ale jeżeli mieszkasz w okolicach Warszawy to warto jest przejść się do Fitness Clubu na Mokotowie, tam trenerzy są świetnie przygotowani i bardzo sympatyczni, także pomogą i na pewno doradzą Ci jakie ćwiczenia masz wykonywać
dione
Fajna Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta