forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

kawa

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.

Re: kawa

Postprzez Hakiruono » 19 paź 2011, o 10:23

general napisał(a):Najlepsza kawusia pod słońcem to rozpuszczalna - Nescafe z samego rana i świat wydaje się piękny.Czasami do tego jakieś ciacho... ale tylko czasami!!!

Nie absolutnie bez żadnego ciacha! I kawa bez cukru:-)
Hakiruono
Fajna Kobietka

Reklama

Postprzez Jeanine » 11 maja 2012, o 12:11

Ja kupiłam ostatnio DOuwe Egberts i jestem zaskoczona nie tyle kawą co... możliwością zwrotu pieniędzy za zakup - jeśli kawa nie smakowała wystarczy wypełnić formularz, napisać dlaczego i zwracają pieniądze za zakup. tu są szczegóły http://www.douwe-egberts.com.pl/Nie-smakowala.html Mi tam kawa nawet podeszła, ale co mi szkodzi spróbować ze zwrotem - co myślicie o takich obietnicach?
Jeanine
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Masjaa » 12 maja 2012, o 19:37

Ja lubię rozpuszczalną Jacobs Gold z mlekiem bez cukru i koniecznie ciacho do tego, jak kawa to tylko z czymś słodkim :) ale rano kawy nie piję , nie mam tak że muszę bo bez tego padam :)
Masjaa
Fajna Kobietka

Postprzez mycha25 » 13 maja 2012, o 09:14

Kawa codziennie musi być!Właśnie piję pierwszą poranną kawkę :D .Dla mnie to nie żadna tam rozpuszczalna bo dla mnie to nie kawa.Piję zieloną Jacobs z dużą ilością śmietanki(najlepiej)lub mleka.Lubię też czasem wsypać do kawy troszkę cynamonu lub dołożyć ze dwie trzy łyżeczki takiego toffi jak jest do lodów.Jak dla mnie pycha :D
mycha25
Extra Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Gotowanie