Melisa pisze:Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
O Jezu! Zgwałcić to znaczy, ze co?
Przepraszam, że o szczegóły pytam
no nie wiem czemu nie kopłam go w jaja! ale byłam jak sparaliżowana. Zasłonił wszystkie okna w autobusie i mnie zaciągnął na tył zaczęłam uciekać dobiero jak mi położył rękę na udzie i sięgnął do rozporka, ale złapał mnie tak od tyłu i czułam jego ekhm wiadomo co na sobie.. wyrwałam się i uciekłam. Ale nie wiedziałam że moj K. o tym komuś powiedział, bo mnie tak nie powinno być w tym momencie, nie byłam członkiem tej wycieczki, więc mógł mieć nieprzyjemności. Ale dobrze zrobił, bo przecież ten zboczeniec rzeczywiście mógł coś zrobić jakiejś dziewczynie.
Nikomu o tym nie mówiłam, nawet przyjaciółce, z którą byłam wtedy w Egipcie.
Jakoś mi wstyd było, ale przecież to nie moja wina. Co z tego, że miałam spodenki które ledwo dupe zasłaniają
Ale zaraz miałam romantyczny wypad do Taby i moje myśli szybko zajęły się czymś innym
Ale juz nigdy nie zostane sama z żadnym egipcjaninem, do taksówki też napewno nie wsiądę sama
Wyobrażacie sobie?!
Wchodzę na fb patrze, a Tu mój ukochany były usuną mnie ze znajomych, dzwonie do niego i pytam się dlaczego to zrobił, a on mi na to" bo mi sie tak podobało". Więc mu odpowiadam, ze skoro nie jesteśmy razem to chyba możemy sie traktować jak zwykli znajomi i że nie rozumiem jego dziecinnego zachowana. On mi odpowiedział tylko, że nie chce mie mieć w znajomych, że nie chce mnie traktować jak znajomej i sie rozłączył.. ON JEST CHORY!!! Dlaczego faceci są tacy dziwni :/
Ostatnio zmieniony sob sty 21, 2012 2:29 pm przez Porcelain, łącznie zmieniany 1 raz.
Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje media ściemniają
Melisa pisze:Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje media ściemniają
Mam doła i właśnie rycze
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób
Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Melisa pisze:Mam doła i właśnie rycze
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób
Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
marne pocieszenie
ale nie powinnam narzekać bo miałam dwa dni wolne, teraz 1 dzień pracy, 1 dzien wolnego, 1 pracy i znów 1 wolnego potem 4 dni pracy, 1 wolny, 4 dni pracy i urlop