Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Mam problem szukam fajnego podkładu i pudru który nie będzie po kilku godzinach na twarzy mi się świecił albo ważył albo jeszcze inne cuda... Macie jakieś sprawdzone podkłady dla cery mieszanej ??
ja używam soraya..i powiem że super się wchłania..nie widać że ma się puder..no i nie świecę się po godzinie..jak to bywało z innymi podkładami:) polecam ten matujący:)
pudry mineralne ?? używam i wcale nie ma rewelacji a podkładów hmmm nie polecam maybelline affinitone ani podkładu w musie rimmela ... to musze spróbować ten sorayi dzięki a jak z pudrem Luśka bo rozumiem ze to o czym pisałaś to podkład?
Moj Maz mowi " ja nie lubie jak sie malujecie " ja na to wkoncu po kturyms razie jak to malujeci? ja i kto? co masz jeszcze inna co sie maluje do cholipy czy jak? zwatpial hiihhi i potulnie mowi nielubie kochanie jak sie malujesz wole cie bez makijazu ale jak juz chcesz to prosze nie za mocno hihiih
hi hi hi większość facetów nie lubi jak kobieta ma za mocny makijaż szczerze mówiąc dlatego szukam czegoś co ułatwiłoby mi życie bo póki co to bez pudru i podkładu nie da rady ... spróbuję ten z sorayi o którym pisałyście może rzeczywiscie coś pomoże