forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Operacja biustu

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Operacja biustu

Postprzez patrycja777 » 19 sty 2012, o 17:19

Hej czy któraś z Was ma może za sobą operację plastyczną biustu? Jeśli tak to jaki zabieg, podniesienie czy powiększanie, możecie powiedzieć coś na ten temat, czy warto zaryzykować?
patrycja777
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Operacja biustu

Postprzez Olka45 » 27 kwi 2012, o 10:48

Ja mam za sobą powiększanie biustu własnym tłuszczem .Moim zdaniem to metoda bezpieczna i nie ryzykowna w porównaniu z powiększeniem operacyjnym i silikonami. Tylko jedna lekarka to robi w Polsce taką metodą - Monika Grzesiak z Warszawy .Naprawdę jest świetna i można jej zaufać .Jestem teraz zadowolona ze swojego wyglądu .
Olka45
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez poziomkaa » 27 kwi 2012, o 10:50

Czyli że np. biorą Ci trochę tłuszczyku z biodra i przeszczepiają do piersi?
Don't look here, drink your beer!
poziomkaa
Miła Kobietka

Postprzez Olka45 » 27 kwi 2012, o 12:25

Tak dokładnie ....:-) Więcej możesz się dowiedzieć tutaj : http://www.rekonstrukcjapiersi.com.pl/ .Naprawdę warto .
Olka45
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kukilka » 1 maja 2012, o 09:12

A czy ten tłuszcz w piersi się równomiernie rozkłada? Bo te zdjęcia nie wyglądają zachęcająco...
kukilka
Miła Kobietka

Postprzez Olka45 » 8 maja 2012, o 13:40

kukilka napisał(a):A czy ten tłuszcz w piersi się równomiernie rozkłada? Bo te zdjęcia nie wyglądają zachęcająco...

tak- wszystko równo i ładnie:D
Nosi się 2 tygodnie po zabiegu taki specjalny jakby stanik który pomaga się piersi ładnie ukształtować. Moje są idealne:D
A zdjecia... Już patrze ...

Pewnie nie podoba ci się bo tam masz przykłady piersi z problemami - jedne z jakąś chorobą, jedne z silikonami co te brzegi implantu takie strasznie widoczne - mnie to to się właśnie nie podoba , no i piersi po radioterapii i usunięciu guzka - ale te zdjecia po zabiegu już są wg mnie ok, no znacznie lepsze
To faktycznie nie wygląda dobrze ale ja jak widzę że nawet 'takie" zniekształcone piersi tą metoda można poprawić i uzupełnić to super że jest coś takiego co kobietom może tak pomóc
a my tu o powiększeniu gadamy ....
Olka45
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Uroda