Naprawdę chciałaś go oddać? Jestem zszokowana, wolałabyś sprzątać mieszkanie sama i tracić czas niż żeby taki odkurzacz zrobił to za Ciebie? Dla mnie to są same plusy, przeglądałam tę stronę i widzę,że jest dobry dla alergików, a te wszystkie bajery.. wirtualna ściana, sterylizacja promieniami UV. Powiem jedno : super
Obejrzałam sobie Robojeta na stronce, wygląda super i z tego co wyczytałam odkurza wszystkie rodzaje podłóg Dla mnie za tą cenę zakup takiego odkurzacza jest tego warty.
jak ja bym chciała taki prezent dostać! nienawidzę odkurzania, dobija mnie jak muszę z tą rurą biegać, wolałabym, żeby ktoś to za mnie robił. 600 zł to nie jest zbyt wygórowana cena za mój dobry nastrój gdzie się te cudeńka kupuje?
Ja mam odkurzacz kompressor, taki który zbija kurz w kostkę,według mnie jest niezastąpiony jeśli ma się w domu jakieś zwierzęta. Siłę ssania to ma taką, ze az dywan podnosi no i te zbijanie kurzu w bryłkę jest rewelacyjne.
Ja poszukuję odkurzacza, ale bardziej dla alergików,zależy mi na tym żeby czyścił na sucho i na mokro ZELMER Aquos,i żeby był z filterm Hepa ZELMER 919.5SK
dobra decyzja że zostawiłaś mnie na niego nie bylo niestety stać i musiałam kupić innej marki - cyclo-vac, ponoć to też dobry odkurzacz, ale nie sprząta tak jak ten sam. Jak się teraz używa? Ciekawa jestem czy po jakimś czasie użytkowania dalej jest taki dobry
Teściowa ma, kupiła na prezentacji za jakieś horrendalne pieniądze. Zadowolenie 50/50. Jeśli masz w domu dużo wolnej i płaskiej przestrzeni, to się sprawdzi. Jeśli jednak masz dużo mebli, zakamarków itp. to wlezie drań pod łóżko i albo będzie mu się chciało spod niego wyjść albo mu się tam spodoba i się zaszyje. No i średnio radzi sobie z kłakami psiaczka (trzeba było ręcznie ściągać je ze szczotek). Generalnie jest to gadżet fajny bardziej dla popisania się przed znajomymi...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Czarna pisze:Teściowa ma, kupiła na prezentacji za jakieś horrendalne pieniądze. Zadowolenie 50/50. Jeśli masz w domu dużo wolnej i płaskiej przestrzeni, to się sprawdzi. Jeśli jednak masz dużo mebli, zakamarków itp. to wlezie drań pod łóżko i albo będzie mu się chciało spod niego wyjść albo mu się tam spodoba i się zaszyje. No i średnio radzi sobie z kłakami psiaczka (trzeba było ręcznie ściągać je ze szczotek). Generalnie jest to gadżet fajny bardziej dla popisania się przed znajomymi...
Nie zgodzę się O ile nie wiem jak to jest w przypadku sierści bo nie mam zwierzaków (oprócz dzieci) to poza tym robot jest świetny. Podłogi są czyste, jak gdzieś się zablokuje to po 2 minutach wraca tą samą drogą i omija tamto miejsce z daleka. Tylko szkoda, że Twoja teściowa kupiła na prezentacji, podejrzewam, że kupno na własną rękę pozwoliłoby na zaoszczędzenie kilku złotych