Odkurzacz robot

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
aneta23
Jestem tu nowa :)

Re: Odkurzacz robot

Post autor: aneta23 »

Naprawdę chciałaś go oddać? Jestem zszokowana, wolałabyś sprzątać mieszkanie sama i tracić czas niż żeby taki odkurzacz zrobił to za Ciebie? Dla mnie to są same plusy, przeglądałam tę stronę i widzę,że jest dobry dla alergików, a te wszystkie bajery.. wirtualna ściana, sterylizacja promieniami UV. Powiem jedno : super ;)
rozczochrana

Post autor: rozczochrana »

Obejrzałam sobie Robojeta na stronce, wygląda super i z tego co wyczytałam odkurza wszystkie rodzaje podłóg :) Dla mnie za tą cenę zakup takiego odkurzacza jest tego warty.
Karen

Post autor: Karen »

Popieram niech w tym roku św. Mikołaj rozdaje takie odkurzacze automatyczne ;) Chciałabym bardzo znaleźć taki pod moją choinką :D
magawy

Post autor: magawy »

jak ja bym chciała taki prezent dostać! nienawidzę odkurzania, dobija mnie jak muszę z tą rurą biegać, wolałabym, żeby ktoś to za mnie robił. 600 zł to nie jest zbyt wygórowana cena za mój dobry nastrój ;) gdzie się te cudeńka kupuje?
Awatar użytkownika
Meble-Bogart.pl

Post autor: Meble-Bogart.pl »

Mam nadzieję że dokładnie odkurza.
Obrazek
Awatar użytkownika
mirellapsw

Post autor: mirellapsw »

Swego czasu bodajże na jednej ze stacji tv był test tego robocika i sprzątał dość dobrze, nie zostawiał niczego, chyba jest wart swojej ceny.
http://www.lestyle.pl - fajna i tania odzież dla każdej z nas :)
supełek

Post autor: supełek »

Ja mam odkurzacz kompressor, taki który zbija kurz w kostkę,według mnie jest niezastąpiony jeśli ma się w domu jakieś zwierzęta. Siłę ssania to ma taką, ze az dywan podnosi no i te zbijanie kurzu w bryłkę jest rewelacyjne.
fosia

Post autor: fosia »

Ja poszukuję odkurzacza, ale bardziej dla alergików,zależy mi na tym żeby czyścił na sucho i na mokro ZELMER Aquos,i żeby był z filterm Hepa ZELMER 919.5SK
supełek

Post autor: supełek »

Teraz niemal wszystkie odkurzacze mają filtry hepa, a wodnych bym się bała bo mogą okazać się siedliskiem grzybów i bakterii. Zobacz jak
działa może ci się spodoba.