forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

odchudzanie a wyglad piersi

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

odchudzanie a wyglad piersi

Postprzez paniprofesor » 25 sty 2011, o 17:17

Witam :D mam pewien problem i szukam pomocy. ostatnio schudlam 12 kg w ciagu miesiaca... nie wiem jak to mozliwe,stres stres stres.. moje cialo wyglada teraz na "zasuszone" jednak najwiekszy problem jest z piersiami. przed schudnieciem nosilam miseczki c teraz a/b. piersi wygladaja okropnie,sa na nich widoczne roszstepy,skora wisi i nie sa juz jedrne, co moge zrobic by znow odzyskaly jedrnosc?? zimny prysznic i cwiczenia nie pomagaja:/ czytalam ze masaz piersi tez jest dobry jednak to tez nei poskutkowalo:9 moze jakies tanie kremy? dziekuje z gory za pomoc:*
paniprofesor
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: odchudzanie a wyglad piersi

Postprzez dzo » 7 mar 2011, o 20:56

12 kg w 1 miesiąc na dość dużo :?
Piersi to w dużej mierze tkanka tłuszczowa dlatego rozmiar ci spadł.
Na rozstępy to kremy już niestety nie pomogą, ewentualnie na jędrność, ale to też pewności nie ma.
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Ossa » 8 mar 2011, o 12:41

hehe paniprofesor chyba już tu pisałaś o tym :P ja dalej zostaje przy swoim - żadne kremy czy masaże raczej nie pomogą, jedynie jakiś zabieg lub operacja :) pozdrawiam :)
Ossa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez superpiekara » 8 mar 2011, o 16:15

nie zgadzam się ze tylko operacja pomoże na poprawę wyglądu piersi po odchudzaniu! można przecież wybrać się na tzw zabieg elektrostymulacji biustu, bardzo pomaga, choć efekty są widoczne dopiero po kilku zabiegach, no ale warto poczekać!
a po za tym już w trakcie odchudzania powinno się o tym pomyśleć i codziennie ćwiczyć mięśnie które odpowiedzialne są za utrzymanie piersi:) czyli naciskanie dłoni o dłoń (tylko że kilka dłuższych razy) :)
superpiekara
Miła Kobietka

Postprzez Ossa » 9 mar 2011, o 13:29

No przecie napisałam, że ZABIEG lub OPERACJA :P nie znam zabiegu, który opisałaś, więc nie wypowiem się czy dobry, czy nie. Ja się bardzo cieszę z efektów mojego zabiegu. Jest bardzo naturalny - przecież to mój tłuszczyk :) z tym ćwiczeniem masz rację, no ale mądry Polak po szkodzie... ;)
Ossa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez wiosenka26 » 7 kwi 2011, o 12:49

Ja jednak nie stosowalabym tak restrykcyjnej diety. 12 kilo w miesiac, to duzo za duzo!!
wiosenka26
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez babyisback » 14 maja 2011, o 12:41

Ja na rozstępy na piersiach używam jakiegoś kremu, jest chłodzący, zauważyłam, że na te różowiutkie pręgi pomógł, możesz też spróbować. Ale ciężko walczyć z rozstępami. A na jędrność skóry zerknij tutaj: treść zmieniona prze moderatora Drogi produkt, a nuż okaże się skuteczny?

proszę nie spamować
"tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow"
babyisback
Miła Kobietka

Postprzez OnaUK87 » 14 wrz 2011, o 22:51

...

Używam tego od prawie 1,5 roku 2 razy dziennie i moje piersi nabrały jędrności i skóra się poprawiła. Oczywiście do tego ćwiczenia na piersi codziennie.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
OnaUK87
Miła Kobietka

Postprzez kleo.giecz@onet.pl » 20 wrz 2011, o 09:59

A czy w ogóle jest taka mozliwosc zeby przy odchudzaniu i utracie wagi piersi nie zmalaly? jezeli chudniemy, to cale cialo piersi niestety tez, ale jezeli ktorejs z was udalo sie stracic na wadze a piersi pozostaly w tym samym rozmiarze to serdecznie gratuluje i prosze o rade:)
kleo.giecz@onet.pl
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez adele » 9 lis 2011, o 12:23

No właśnie ja bardzo dużo schudłam co za tym idzie moje piersi zrobiły sie malutkie. Rok temu trochę je powiększyłam w Centrum Malia i są bardzo ładne a przede wszystkim naturalnie wyglądają, co jest dla mnie bardzo bardzo ważne. Przekonuło mnie też to, że klinika jest chyba najstarszą w Polsce - od 40 lat działa :). Także jak by któraś z Was szukała porady to tylko tam :)
adele
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta