forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

O czym myślicz podczas stosunku??

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Re: O czym myślicz podczas stosunku??

Postprzez Kassandra » 3 lut 2012, o 22:46

Łóżko stanowczo nie jest dobrym miejscem do myślenia.

Ostatnia myśl tuż przed powinna brzmieć "będzie zachwycony rozkoszą jaką tym razem sobie sprawimy" lub coś podobnego. Ciiii....

K :serca
Kassandra
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez she336 » 4 lut 2012, o 04:50

Ja się staram również o niczym nie myśleć :) Chcę cieszyć się na całego z takich chwil, bo wiem, że nie mogę ich mieć za dużo... :( tyle obowiązków, praca itd. :(
she336

Postprzez Baśka1971 » 6 lut 2012, o 12:24

Ja się oddaję namiętności. :serca
Baśka1971
Fajna Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 6 lut 2012, o 15:29

Baśka1971 napisał(a):Ja się oddaję namiętności. :serca

Prawidłowo!!! :lol:
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez Lina » 9 lut 2012, o 22:12

czasem wyobrażam sobie,że jesteśmy w jakim dziwnym miejscu co sprawia jeszcze większą podnietę , a tak ogólnie to chyba myśli się o tym , że jest nam dobrze.. lepiej.. jeszcze lepiej ..najlepiej !!!
Lina
Miła Kobietka

Postprzez Matrioszka » 10 lut 2012, o 10:00

Może jestem dziwna ale mam czasami tak - wbrew własnej woli - że podczas stosunku, szczególnie wtedy jak to robimy na koniec dnia przed zaśnięciem i w głowie mam wszystko to o czym przeczytałam w prasie czy obejrzałam w telewizji, to pojawiają mi się koszmarne obrazy, jakieś obrzydliwe twarze, małe dzieci we krwi, czy jakieś stwory. To zawsze dzieje się w chwili gdy już kończymy. Za dnia nie miewam "takiego czegoś". Nie wiem czy to jest normalne i co o tym myśleć :/
Miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz.
Matrioszka
Początkująca

Postprzez monia83 » 5 mar 2012, o 21:05

Gdy jestem bardzo podniecona, najczęściej w ogóle nie myślę, zwłaszcza 3 minuty przed spodziewanym orgazmem :). Ale są też dni, gdy aż takiego podniecenia nie ma, zwłaszcza, gdy seks uprawia się regularnie i często, i wtedy czasem pojawiają się różne myśli: sceny zapamiętane wciągu dnia, obowiązki, które jeszcze czekają. A może masz za dużo obowiązków? Spróbuj przekierować myśli, to często pomaga. A jak już nie pomoże, to nie wiem, spróbuj w trakcie pofantazjować i wyobrazić sobie scenę, która szalenie Cię podnieci.
pozycje miłosnei seksualne
monia83
Miła Kobietka

Postprzez Baśka1971 » 6 mar 2012, o 09:50

Matrioszka napisał(a):Może jestem dziwna ale mam czasami tak - wbrew własnej woli - że podczas stosunku, szczególnie wtedy jak to robimy na koniec dnia przed zaśnięciem i w głowie mam wszystko to o czym przeczytałam w prasie czy obejrzałam w telewizji, to pojawiają mi się koszmarne obrazy, jakieś obrzydliwe twarze, małe dzieci we krwi, czy jakieś stwory. To zawsze dzieje się w chwili gdy już kończymy. Za dnia nie miewam "takiego czegoś". Nie wiem czy to jest normalne i co o tym myśleć :/

Przerażasz mnie. :witch
Baśka1971
Fajna Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Seks i antykoncepcja