NIEWIEM CO MAM ZROBIC :(
-
no.nie.wiem
Re: NIEWIEM CO MAM ZROBIC :(
No tak "Winny się zawsze tłumaczy"...
Po co chcesz podburzać ten temat? Jak nie będziesz reagować to się znudzą i przestaną gadać.
A jak sama będziesz to ciągnąć to dasz im "pożywkę" i sprawa będzie trwała wieczność.
Nie zniżaj się do poziomu swojego "przyjaciela"
No i przestań z nim sypiać
Po co chcesz podburzać ten temat? Jak nie będziesz reagować to się znudzą i przestaną gadać.
A jak sama będziesz to ciągnąć to dasz im "pożywkę" i sprawa będzie trwała wieczność.
Nie zniżaj się do poziomu swojego "przyjaciela"
No i przestań z nim sypiać
-
dzo
poza tym dajesz facetowi "za darmo" bez żadnych zobowiązań to nie ma się co dziwić, że on to rozpowiada 
po prostu chwali się kolegom u jakiej laski mogą mieć darmowy seks
-
okruszek20
nicole pisze:niestety tak rozsiewa ploty które sa prawdziwe niewiem czy mu lipy nienarobic i powiedzic jego kolegom ze on niepodołał hehe
Ja myśle, że lepiej byś nie mówila... możesz rozpętac większą wojnę. A potrzebne Ci to? lepiej przymknąc oczy niech sobie gadają. Wkońcu zdarzy się nowa sensacja i minie.
-
Kacezet
Pomóżcie!!!
Witam wszystkie kobitki;)
ja kompletnie oszalałam, nie wiem co robić, od pewnego czasu podoba mi się mój przełożony ;pnigdy nie widziałam w nim nic urzekającego, aż nagle .... moja głowa nie przestaje o nim myśleć
na szczęście on o tym nie wie....
Miała któraś taką sytuacje?
aż spać nie mogę

ja kompletnie oszalałam, nie wiem co robić, od pewnego czasu podoba mi się mój przełożony ;pnigdy nie widziałam w nim nic urzekającego, aż nagle .... moja głowa nie przestaje o nim myśleć
Miała któraś taką sytuacje?
aż spać nie mogę
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Sama sobie robisz problem i po co go dalej rozwijać?dzo pisze:poza tym dajesz facetowi "za darmo" bez żadnych zobowiązań to nie ma się co dziwić, że on to rozpowiada