nietypowy początek, co dalej? pomocy!
Re: nietypowy początek, co dalej? pomocy!
gdybym uważała, że jest normalną sprawą zaczynanie od tzw " du*py strony" to nie pisalabym posta, ze mam obawy i nie wiem jak postąpić ani co myśleć. Mam świadomosc ze zrobilam glupio... Obecnie wyjechalam do innego miasta do siostry pomoc jej w opiece nad dzieckiem, Piotrek pisze i dzwoni, mówi ze teskni a temat seksu mamy za soba. Stwierdzil ze trafilo na naszą słabosc i jemu tez bylo z tym zle. Dzieki Wam odwazylam sie podjąc temat i nie żałuję. Wielkie dzięki kobietki ;***
Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!
Czyli jak sama widzisz,wszystko zmierza ku moim zdaniem dobremu.Zaczęło się niby niewinnie,a może skończyć czymś poważniejszym i jeżeli Tobie na nim zależy i wzajemnie, to pewnie będziecie razem,ale nic na siłę,wszystko powinno się pewnie niedługo wyjaśnić,a ze swej strony życzę Tobie,abyście byli razem.Przy okazji musicie szczerze ze sobą porozmawiać, aby czegoś się o sobie dowiedzieć.Powodzenia. Pa. 
Hej,ja zaczynałam z moim chłopakiem tak samo. Poznaliśmy się na imprezie,coś zaiskrzyło i zaczęliśmy pisać o sexie. Była umowa że tylko o to będzie między nami chodziło. Co prawda minęly aż 3 miesiące zanim poszliśmy do łóżka ale przez ten czas faktycznie nie bylo mowy o jakimś związku. a teraz co? od 5 lat jesteśmy parą i to szczęśliwą parą! co prawda na początku nie zawsze było różowo,czasem nawet bardzo zle ale przetrwaliśmy wszystko i teraz jesteśmy pewni że spędzimy razem resztę życia
. warto próbować bo nigdy nie wiadomo co nas czeka. pozdrawiam
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
mika537
nie moge po prostu tego czytac! niby dlaczego pojscie do lozka szybko z facetem oznacza "jestem puszczalska"? to jakies brednie, to kazdej indywidualna sprawa kiedy pojdzie z kim do lozka;/ nawet jak na pierwszy spotkaniu by poszla to co z tego? bo sa glupie zasady "nie idz z facetem do lozka wczesniej niz na 8 randce" itd:)? niektorzy swoj zwiazek zaczynaja od tego z tego co tu dziewczyny piszą i super jak maja byc razem to beda i sex napewno nie stanie szczesciu na drodze. tymbardziej że spotykali sie wczesniej a nie ze wskoczyla mu do auta i odrazu "sie dala":) ale nawet gdyby tak bylo to jesli ma cos wyjsc z tego to i tak wyjdzie! ja uwazam ze nie masz sie czym martwic, naprawde:) moglabys, gdyby cie po tym olal kompletnie i odzywal sie jak mu sie zechce bzykac:) a skoro mowi ze teskni itd to znaczy ze mu zalezy!:)