forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Niechciana ciąża.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Niechciana ciąża.

Postprzez ossarey » 14 paź 2011, o 21:48

Siema. Niecały miesiąc temu przespałam się z chłopakiem. Było zajebiście fajnie, widać ze miał niezłe doświadczenie. Po jakimś czasie zaczęłam mieć mdłości i jadłam wszystko co popadnie. Mój brzuszek rośnie coraz szybciej, a ja kompletnie nie wiem co z tym zrobić. Użyliśmy oczywiście wszelkie zabezpieczenia, ale jak widać bez skutku. Myślicie, że powinnam mu o tym powiedzieć? Nie chcę tego dziecka, ale boję się o tym powiedzieć komukolwiek. Liczę na waszą pomoc. Jeśli macie zbluzgać w komentarzach, darujcie.
ossarey
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Niechciana ciąża.

Postprzez Werisa » 14 paź 2011, o 21:52

Myślę że powinnaś pogadać ze swoim chłopakiem na spokojnie i mu wyjaśnić całą sytuacje. Jeśli mu na Tobie zależy to z pewnością zrozumie. Może jak porozmawiacie to stwierdzisz że jednak chcesz to dziecko? Życzę powodzenia
Pozdrawiam :)
Werisa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Hawi » 16 paź 2011, o 09:42

ossarey napisał(a):Siema. Niecały miesiąc temu przespałam się z chłopakiem. Było zajebiście fajnie, widać ze miał niezłe doświadczenie. Po jakimś czasie zaczęłam mieć mdłości i jadłam wszystko co popadnie. Mój brzuszek rośnie coraz szybciej, a ja kompletnie nie wiem co z tym zrobić. Użyliśmy oczywiście wszelkie zabezpieczenia, ale jak widać bez skutku. Myślicie, że powinnam mu o tym powiedzieć? Nie chcę tego dziecka, ale boję się o tym powiedzieć komukolwiek. Liczę na waszą pomoc. Jeśli macie zbluzgać w komentarzach, darujcie.

Hej
Piszesz, że do stosunku doszło niecały miesiąc temu. Czy jesteś pewna, że jesteś w ciąż? Brzuszek nie rośnie od pierwszego miesiąca, może ci się tak wydawać, a więc uspokój się.
Hawi
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dzo » 16 paź 2011, o 11:17

brzuch Ci rośnie :lol: :lol: jasne :lol: :lol:

weź Ty dziewczyno najpierw idź do lekarza i sprawdź czy jesteś w ciąży a nie pisz takich głupot ;)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez oOosylwiaoOo » 16 paź 2011, o 20:17

Jeżeli okazałoby się, że naprawdę jesteś w ciąży, to porozmawiaj ze swoim chłopakiem. Tak jak wspomniała tu jedna koleżanka, jeżeli Mu na Tobie zależy, to podejmiecie wspólnie decyzję:)
Ja wiem jedno...nigdy nie usunęłabym dziecka... nie byłabym w stanie.
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Postprzez greencat » 27 paź 2011, o 22:39

Co tzn "wszelkie zabezpieczenia"? Ciekawi mnie to, bo być może jednak nie były one wystarczające i powinnaś przyjąć awaryjną Escapelle po tym stosunku
greencat
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez LuÅ›ka » 1 lis 2011, o 19:34

a wiesz kobietko co to jest test ciążowy??? a jak z Twoją miesiączką???
najadłaś się to i masz większy brzuch :P
myślę że nie jesteś w ciąży:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez E-lejdis » 8 lis 2011, o 12:52

Jeżeli faktycznie jesteś w ciąży,to porozmawiaj o tym ze swoim chłopakiem. Ale nie uprzedzaj faktów,najpierw udaj się do ginekologa,zrób test ciążowy. Tylko w ten sposób będziesz miała pewność.
E-lejdis
Miła Kobietka

Powrót do Seks i antykoncepcja