Ty za brak szacunku do siebie i głupotę bo inaczej tego nazwać nie można, czy tamten facet za grę na kilku frontach. Lecicie na takich facetów później zaśmiecacie forum pytaniami odnośnie problemów, zamiast czasem pomyśleć i popatrzeć w przyszłość. Trafia Ci się facet który jest aniołem i stworzył by z Tobą wspaniałą rodzinę zapewnił miłość i dostatek to potrafisz myśleć o innym który nie reprezentuje sobą jakiejkolwiek klasy. Prawda serce nie sługa, ale wartościowy facet po kilku takich dziewczynach sam zmieni się w dupka, bo bycie dobrym się nie opłaca ...
.sipi napisał(a):Przez dwa lata walczyłem o to by moja ex mnie pokochała, po czym zostałem rogaczem dla ławkowego dresa, a tu proszę facet nie robi nic wręcz przeciwnie i ma wszystko czego mu trzeba. Mam gęsią skórkę jak widzę takie posty i zastanawiam się które z was bardziej zasługuje na " manto "
Ty za brak szacunku do siebie i głupotę bo inaczej tego nazwać nie można, czy tamten facet za grę na kilku frontach. Lecicie na takich facetów później zaśmiecacie forum pytaniami odnośnie problemów, zamiast czasem pomyśleć i popatrzeć w przyszłość. Trafia Ci się facet który jest aniołem i stworzył by z Tobą wspaniałą rodzinę zapewnił miłość i dostatek to potrafisz myśleć o innym który nie reprezentuje sobą jakiejkolwiek klasy. Prawda serce nie sługa, ale wartościowy facet po kilku takich dziewczynach sam zmieni się w dupka, bo bycie dobrym się nie opłaca ...
Cóż taka natura.

sipi napisał(a):Przez dwa lata walczyłem o to by moja ex mnie pokochała, po czym zostałem rogaczem dla ławkowego dresa, a tu proszę facet nie robi nic wręcz przeciwnie i ma wszystko czego mu trzeba. Mam gęsią skórkę jak widzę takie posty i zastanawiam się które z was bardziej zasługuje na " manto "
Cóż taka natura.

Fakt wszystko zależy od tego co dziewczyna ma w głowie i nie jest to regułą, ale widzę to na kilku moich koleżankach które się z tego wygrzebały.Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]