forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

nawilżanie ciała

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

nawilżanie ciała

Postprzez kika75 » 20 lis 2010, o 18:44

mleczko???...olejek???.....balsam??? to produkty które używamy my kobiety aby nasze ciało było nawilżone co wy używacie ???? ja znowu powróciłam do olejku arganowego z mary cohr skóra miękka gładka i napięta a do tego pięknie pachnie.....
kika75
Miła Kobietka

Reklama

Re: nawilżanie ciała

Postprzez sialala » 15 gru 2010, o 03:11

ja pod prysznic używam Joanny - olejek dwufazowy Kawa&Śmietanka (super zapach!! natłuszcza i myje równocześnie), a do nawilżania balsam Garniera (czerwony) - ten ostatni można teraz kupić w promocyjnym zestawie z mleczkiem i dezodorantem za 20,99zł w Superpharm. Tu jest gazetka promocyjna: http://www.superpharm.pl/promocje/specjalne/id/271
sialala
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tosia » 15 gru 2010, o 22:41

Ja uwielbiam masła do ciała testowałam ziaja kakaowe i teraz mam miód z bielendy rewelacja. Jakoś wolę masła niż balsamy, i efekt lepszy i aplikacja przyjemniejsza.
tosia
Miła Kobietka

Postprzez miszka » 16 gru 2010, o 16:31

Ziaja ma bardzo fajne te masełka do ciała. Jak już zaczęłam je używać to w sumie na masla się przerzuciłam i kupuje też czasem dla odmiany oprócz tych z Ziaji, tez masła do ciała z Marizy - mają zapach melonowy, waniliowy i poziomkowy. Mnie najbardziej poziomka się podoba, aż chciałoby się zjeść;)
Obrazek
miszka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Paulina13 » 20 gru 2010, o 13:52

tosia napisał(a):Ja uwielbiam masła do ciała testowałam ziaja kakaowe i teraz mam miód z bielendy rewelacja. Jakoś wolę masła niż balsamy, i efekt lepszy i aplikacja przyjemniejsza.

Zgadzam się Tosiu z Tobą, też bardziej lubię masła do ciała, są według mnie bardziej wydajne i rzeczywiście wygodniejsze w stosowaniu. Obecnie moim ulubionym jest mango&marakuja Flosleku, przede wszystkim za jakość w nawilżeniu mojego ciała i za zapach.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Paulina13
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez wioloo » 27 gru 2010, o 14:13

Ja lubię super nawilżający balsam do ciała zioła polskie który nawilża na długo moją skórę. Bardzo podoba mi się też jego zapach.
wioloo
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez koperkowa » 30 gru 2010, o 00:23

Stosuję kosmetyki do nawilżania Ziaji i do tego Emolium.
koperkowa
Miła Kobietka

Postprzez wiczek » 25 sty 2011, o 23:55

Oj tak zgadzam się z poprzedniczkami:) Znam te masła Natural Body które jest tam wcześniej na zdjęciu- miałam i to mango- marakuja, ale moje ulubione z tej serii to opuncja i biała herbata! Super zapach, a jeśli chodzi o nawilżenie ciała to śmiało polecam. Nie jest ono takie gęste jak inne masła, szybko wsiąka, poprawia wygląd skóry - dobrze na wiele godz ją nawilża i myślę że trochę także natłuszcza. Bardzo dobre przyjemnie pachnące masełka :kwiatek
wiczek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kaska8787 » 7 lut 2011, o 12:31

Oliwka dla dzieci wieczorem i skóra jak pięknie nawilżona i aksamitna
kaska8787
Miła Kobietka

Postprzez MoniczkaM » 7 lut 2011, o 13:05

Ja natomiast używam balsamów - różnego rodzaju :) I podpisuję się też pod tym, że oliwka jest również bardzo dobra w tej kwestii :)
MoniczkaM
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda