forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

nasze ulubione sprzęty

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

nasze ulubione sprzęty

Postprzez Marina » 29 sty 2010, o 10:33

Witam :)
pochwalcie się jakie są wasze ulubione sprzęty kuchenne? Może wzajemnie się natchniemy na zakupy takowych :) Piszcie nie tylko o agd ale i o innych różnych sprzętach :)
Marina
Początkująca

Re: nasze ulubione sprzęty

Postprzez candy201 » 7 mar 2010, o 00:19

Ja chciałam polecić piekarnik firmy Beko.Wiele osób mówi że jest to słaba firma, bo turecka podobno, i stąd niskie ceny. Ja osobiście ze swojej strony bardzo polecam. Przynajmniej piekarniki.
Sklep z biżuterią artystyczną - Modna biżuteria - Modne kolczyki.
www.anka-bizuteria-sklep.pl
candy201
Początkująca

Postprzez marta_wiga » 19 kwi 2010, o 14:53

Zmywarka do naczyń musi być :mrgreen:

Ale poza tym to dla mnie najważniejszy jest dobry, ostry nóż w kuchni. Niby taka zwyczajna sprawa, ale dopiero jak kupiłam porządny, to się zorientowałam jak długo męczyłam się bez sensu. :roll:
marta_wiga
Miła Kobietka

Postprzez milanogirl » 9 lip 2010, o 15:15

hehe, no w sumie, bez dobrego noża to średnio cokolwiek idzie w kuchni :| dla mnie ulubiony jest... toster!! Mam taki zwykły Toster Philips Basic HD 2566 ale zdecydowanie to wystarczy! Można zrobić świetne śniadanko, ale też grzanki na obiad itd.

a z takich innych rzeczy to nie wyobrażam sobie potraw bez przypraw! dlatego uwielbiam wszelkie pojemniki na przyprawy! zwłaszcza takie ładne, designerskie :D szkoda tylko, że są one zazwyczaj w kosmicznych cenach :|
milanogirl
Początkująca

Postprzez babinka » 24 lip 2010, o 00:49

Ulubione sprzęty> Na razie należy do nich bez w apienia moja kuchenka mikrofalowa- jest absolutnie bezcenna, xzaledwie w kilka chwil mogę sobie dzięki niej przygotować obiad( oczywiście gotowe dania:(). Marzy mi się natomiast zmywarka, najlepiej taka http://www.moderni.pl/towar-10439-Zmywa ... 54EU_.html do zabudowy. NA razie myję naczynia w zlewie i muszę pryznać,że jest to czynność przeze mnie znienawidzona
babinka
Początkująca

Postprzez aura » 22 paź 2010, o 11:25

moim ulubionym sprzętem jest ekspres do kawy, który pomaga mi się obudzić każdego dnia, mam zwykły ekspres przelewowy, który kupiłam na wasserman.pl za 69 zł i zawsze podczas ciężkiego dnia jest moim najlepszym przyjacielem ;)
aura
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Dom i ogród