forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

naklejki na lodówkę

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

naklejki na lodówkę

Postprzez dudka83 » 27 wrz 2010, o 09:55

Hej!!!
Właśnie remontuje kuchnie, nie stac mnie juz na zakup nowych sprzętów AGD a chciałbym odnowić moja lodówke i znalazłam cos takiego:
elektronika.hiperogloszenia.pl/urzadzenia-do-zabudowy/ogloszenie/130537-naklejki-na-lodowke-i-zamrazarke—oferta/#ogloszenia-ze-zdjeciem130537
Bardzo spodobał mi sie ten pomysł ale obawiam sie, że naklejki moga sie odklejać lub odstawać po jakimś czasie. Może ktos z was miał takie naklejki na swojej lodówce i może mi doradzic czy to dobry pomysł??
dudka83
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: naklejki na lodówkę

Postprzez ewaewka » 13 gru 2010, o 18:49

jedyne naklejki które wygladaja fajnie to reprodukcje plakatów filmowych czy naklejek np piw, itp oczywiście made in usa :))))

takei naklejki pamietam z dzieciństwa :)
żyje, jestem, uśmiecham się :)
ewaewka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dione » 20 sty 2011, o 15:49

Ogólnie cała koncepcja naklejek na lodówkę nie jest głupia. Ale zastanawia mnie po jakim czasie one zaczynają odchodzić od lodówki. Bo wtedy zapewne to wygląda jeszcze gorzej niż jakby tej naklejki nie było wcale.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez roksanna » 14 lut 2011, o 12:52

Jeśli koncepcja całego wnętrza (w tym przypadku kuchni) pasuje do oklejonej naklejkami lodówki to myślę, że można się pokusić się o coś takiego :) Fajne są też magnesy - zwłaszcza jeśli ktoś je kolekcjonuje i ma możliwość przywiezienia ich z różnych krajów. Wtedy na lodówce robi się naprawdę interesująco ;)
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Eleganckistyl_pl » 1 lip 2011, o 09:42

Racja,oprócz naklejek bardzo fajnie sprawdzają sie również magnesy na lodówke. Napewno nie będzie to kontrastowało z kolorystyką kuchni,więc o to nie ma obawy.
Eleganckistyl_pl
Miła Kobietka

Postprzez eveline » 14 lip 2011, o 15:12

Dobrym pomysłem są magnesy (szczególnie fajnie wyglądają jakieś oryginalne egzemplarze, np. z zagranicznych wojaży!) lub pocztówki (widziałem takie u znajomego poprzypinane na lodówkę)
W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek.
eveline
Miła Kobietka

Postprzez Zorka » 29 sie 2011, o 19:38

Naklejki na lodówkę są świetnie, zwłaszcza takie duzych rozmiarów, na całą lodówkę
Obrazek
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez Tusia » 31 sie 2011, o 20:14

woooooow, wygląda świetnie :)
Tusia
Miła Kobietka

Postprzez Zorka » 1 wrz 2011, o 14:40

Tez mi sie bardzo podoba, a też fajne:
Obrazek
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez mlysik » 12 paź 2011, o 12:15

Magnesy na lodówkę to świetny pomysł. Mam na swojej lodówce naklejki magnetyczne w formie przypomnień, planu lekcji dla dzieci, literek, warzyw, owoców, zdjęć rodzinnych.

Moja lodówka jest b. kolorowa :)

Dzieci ciągle przekładają, układają, odklejają, przyklejają etc.
Lodówka jest punktem odniesienia dla każdego gościa w domu :)

Naklejki magnetyczne czy magnesy na lodówkę uatrakcyjniają jej wygląd. Zastanawiam się teraz nad matą na lodówkę. Tylko gdzie pomieszczę obecne magnesy ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
mlysik
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Dom i ogród