forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Najbardziej wkurzające zachowania rodziców!

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Re: Najbardziej wkurzające zachowania rodziców!

Postprzez no.nie.wiem » 21 sty 2012, o 14:00

Wczoraj moja mama poszła ze swoim 3,5 rocznym wnusiem (moim bratankiem) do sklepu.
Mały podszedł do lady i mówi: "Ceść Pani spsedawcynio. Ty tes mas taką seksi cipkę jak moja babcia?"
:shock:
Tak się dzieje gdy mieszka się w M1 i rodzice śpią z dziećmi w jednym pokoju :)
no.nie.wiem
Extra Kobietka

Reklama

Postprzez dzo » 21 sty 2012, o 14:29

o ja pierdole :shock: :shock:

ja bym się spaliła ze wstydu :shock:
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez nesca » 27 sty 2012, o 14:52

o ja piernicze, ale się uśmiałam! :)
mnie najbardziej wkurza wciskanie dzieciakom żarcia na siłę. Lata takie dziecko, bawi się w najlepsze, a przychodzi gruba mamuśka z frytami i drze się na cały plac zabaw, że dziecko ma przyjść na jedzenie - jedzenie czyli te fryty. Dziecko nie słyszy, ta drze się mocniej, to w końcu dzieciak krzyczy że nie chce, a ta drze się jeszcze mocniej i się drze, to dzieciak daje za wygraną, bierze tą frytke i chce lecieć bawić się dalej, a ta go trzyma i na siłę mu wciska.
o boshe.... mordercze instynkty siÄ™ we mnie budzÄ… jak to widze!
nesca
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Hania26 » 1 lut 2012, o 16:46

mnie wkurza kiedy rodzice z dzieci na siłę chcą robić dorosłych zapominając ze w tym wieku nalezy dbać przede wszystkim o prawidłowy rozwoj dziecka!!! umalowane paznokcie u 6 latek, czy jak ostatnio zobaczylam malutka corke Katie Holmes ktora miala butki na obcasie włosy mi sie zjezyly na glowie!!! ja swojej coreczce na pewno nie bede malować paznokci, a buty dla niej kupuje w specjalistycznych sklepach jak np. Memo, zeby dbac o jej stópki :) żeby za 20 lat nie narzekala na matkę tylko byla z niej wdzięczna :)
Hania26
Miła Kobietka

Postprzez madzia89 » 14 mar 2012, o 14:32

Tak, najgorszy jest brak reakcji ze strony rodziców. W zeszłym tygodniu bylismy w sklepie Memo kupić wiosenne buciki dla córki, przyszli rodzice z synkiem ok. 6 lat, który zwyczjanie wszystkie buty zrzucał na podłogę. Rodzice ani razu nie zwrócili mu uwagi... :/
madzia89
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aisoglam » 15 mar 2012, o 21:51

Wkurza mnie jak rodzice kupują dzieciom drogie zabawki na wyrost.Jeszcze dzieciak nie zdąży o czymś pomarzyć a już to ma.Nic dziwnego,że szybko nudzi się zabawką.Rodzice idiotycznie się potem dziwią- moja Beatka nie może się dłużej skoncentrować na zabawie jak 5 minut!
Czasem są u mnie małe dzieci i widzę,że potrafią bawić się byle czym:kawałkiem patyka, kartką papieru itp.Lubią też bawić się w wymyślone zabawy zupełnie bez zabawek. :swing
aisoglam
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Dziecko