forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Nadżerka..

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Nadżerka..

Postprzez majeczka92 » 22 wrz 2011, o 08:56

Witam
Mam takie pytanie najlepiej jakby ktoś doświadczony mi odpowiedział.
Byłam wczoraj u ginekologa. Pani dała mi Gynalgin poniewaz mam małą nadżerkę i mam poczekać na wyniki cytologi.
Chodzi mi głównie o ten gynalgin ponieważ za 2 dni dostanę okresu, a ona kazała mi go zastosować przez te 3 dni przed okresem i dokończyć dopiero po okresie.. Czy można tak przerwać taką kurację na czas okresu, a potem dokończyć?
Dodam, że wczoraj stosowałam pierwszego proszka..
z góry dziękuję za odpowiedź
majeczka92
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Nadżerka..

Postprzez dzo » 29 paź 2011, o 18:42

skoro lekarz Ci tak powiedział to najwidoczniej można
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez dione » 14 lis 2011, o 14:35

Może lepiej zgłosić się jeszcze do innego specjalisty? Jednak dobrze będzie potwierdzić takie leczenie u jeszcze jednego doktora. Skąd jesteś? Bo jeżeli mieszkasz w okolicach Konina, to mogę Ci polecić dr Antoniego Kubiaka. Jest naprawdę dobrym specjalista, który na pewno będzie potrafić Ci pomóc w tej sytuacji.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez general » 18 lis 2011, o 14:24

też miałam nadżerkę i usunęłam jednak po kilku latach znowu się mnie czepiła. poszłam do ginekologa i pani powiedziała że mam zapalenie i przepisała mi ten gynalgin. nie kupowałam go po dwóch tygodniach poszłam do kontroli i pani była zadowolona bo jej lek zadziałał (którego nie brała)wtedy zrozumiałam jaka z niej pani doktor. Pojechałam do najlepszego specjalisty na lubelszczyźnie bo tamta powiedziała że nadżerka jest do usunięcia natychmiast. U ginekologa (tego najlepszego) okazało się że nadżerka jest ale bardzo mała i nie wymaga zabiegu. Więc morał z tego taki że trzeba pochodzić do kilku specjalistów i mieć pewność w 100 % przecież chodzi o zdrowie. Ja straciłam zaufanie do lekarzy już dawno....
general
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez tosia » 21 lis 2011, o 19:14

Ja kiedyś miałam jakieś zapalenie w pochwie i miałam przyjmować globulki dopochwowe, po trzech globulkach dostałam okres więc przerwałam po okresie dokończyłam opakowanie. Zrobiłam to na czuja, ale ginekolog potem potwierdził, że dobrze zrobiłam.
tosia
Miła Kobietka

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]