Muzyka
-
babsko
Re: Muzyka
Ja też mam hopla na punkcie muzyki i sama nawet hobbystycznie śpiewam
. Jak czasem mogę dodatkowo na tym zarobić, jestem najszczęśliwszą osoba pod słońcem
.
Masz jakieś filmiki na youtube wystawione? Może warto zacząć od tego. Dużo młodych gwiazd w USA się tak wypromowało.
A w jaki sposób na tym zarabiasz? Jaką muzykę w ogóle spiewasz?
-
babsko
Od czasu do czasu śpiewam koncerciki. Niestety, to niezbyt popularna muza- opera :/.
Ja czasami lubię takie klimaty.
-
dzo
a co to jest "trans" ?babsko pisze:Ja to rozumiem. Ja nie cierpię transudzo pisze:opery nie cierpię ;/.
Trance to rodzaj muzyki elektronicznej
koleżanka po prostu spolszczyła nazwę
ja akurat jestem fanką takiej muzy! Mayday, White Sensation to dopiero imprezy ..... Yeah! 
-
dzo
trance to trance
a trans to nie jest żaden rodzaj muzyki i żadnego spolszczenia tutaj nie powinno być
a trans to nie jest żaden rodzaj muzyki i żadnego spolszczenia tutaj nie powinno być
a dlaczego by nie , co Ty taka zgryźliwa?
-
dzo
nie ma w moim poście żadnej zgryźliwości 
to tak jak na rock powiedzieć rok bo sobie ktoś spolszczył
to tak jak na rock powiedzieć rok bo sobie ktoś spolszczył
a może i sobie ktoś nazywać rock rokiem jego wola.... język polski ciągle ewoluuje. my możemy dyskutować a i tak tylko autorka, wie co miała na myśli 
-
babsko
Dyskoteka i okropny, zapętlony bit. Ohyda. A czemu nie mogłam spolszczyć? Nawet Szekspira się spolszcza...
Ohyda zalezy dla kogo
dla mnie odlot
ale o gustach się nie dyskutuje... właśnie mogłaś spolszczyć , nie wiem dlaczego Dzo się tak oburzyła 
-
dzo
nie oburzyłam się w żadnym z powyższych postów
mnie to na prawdę wafel i możecie sobie nawet spolszczać każdy wyraz ze słownika angielskiego jak Wam się nudzi
zadałam proste pytanie i oczekiwałam prostej odpowiedzi
mnie to na prawdę wafel i możecie sobie nawet spolszczać każdy wyraz ze słownika angielskiego jak Wam się nudzi
zadałam proste pytanie i oczekiwałam prostej odpowiedzi
faktycznie niezły pomysł na zabicie nudy hahaha 
-
Arowana14
Zgadzam się, przy żadnej muzyce tak fajnie się nie tańczy jak przy disco polo. Dziś znalazłam na youtube ten kawałek:dzo pisze:ja lubie disco-polo szczególnie na potańcówkach![]()
co jak co ale do disco-polo najlepiej się tańczy![]()
Fajny, co?