forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

MÓJ CHŁOPAK KOCHA SWOJĄ BYŁĄ...

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Re: MÓJ CHŁOPAK KOCHA SWOJĄ BYŁĄ...

Postprzez jakobieta » 25 maja 2011, o 19:49

Kolega napisał mi wczoraj " jesteś wszystkim co masz" skoro jesteśmy wszystkim co mamy, to szanujmy siebie, bo jak widać chłopak nie szanuje Ciebie, jak można być z kimś 1,5 roku i kochać inną?
Ja na Twoim miejscu rzuciłabym chłopaka. Mało to jest innych na tym świecie?
jakobieta
Początkująca

Reklama

Postprzez santi » 25 maja 2011, o 20:47

Zostaw go,dziewczyno,chcesz całe życie spędzić z kimś kto otwarcie przyznaje sie do tego,ze kocha inna?
Na poczatku bedzie bardzo trudno Ci,ale z czasem będzie rozstanie bolec coraz mniej i na pewno kiedyś spotkasz kogos kto będzie kochał TYLKO Ciebie.
Trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji,pozdrawiam :)
santi
Miła Kobietka

Postprzez agusnysa » 26 maja 2011, o 15:35

laski kobiety zasluguja na mezczyzne ktory bedzie ja kochał i wspierał jest tyle zaje***** facetów na tym świecie na co wy jeszcze czekacie az oni wruca do swoich byłych i to wy bedzie porzucone i rozpaczone ja bym na waszym miejscu to pierwsza zakaczyła...
agusnysa
Fajna Kobietka

Postprzez karolinat » 6 cze 2011, o 10:39

myślę że powinnaś go zostawić.. bo skoro kocha swoją byłą i na dodatek się z nią spotyka... to nie wróży nic dobrego... po co być w związku w którym tylko jedna osoba jest w pełni zaangażowana i kochająca? daj sobie spokój. tego kwiatu pół światu;) więc szybko znajdziesz kogoś innego. po co cierpieć.
Polecam strony: Głogów / Wrocław / Katalog firm
karolinat
Początkująca

Postprzez gitana » 8 cze 2011, o 17:33

Ja po takim wyznaniu napewno nie umiałabym żyć normalnie z tym facetem. Za dużo mam szacunku do samej siebie i nie chciałabym brnąć w to dalej skoro zaangażowana jest tylko jedna strona. Zostaw faceta, a jeśli po rozstaniu dotrze do niego, ze to jednak Ciebie kocha najbardziej (a to też bardzo prawdopodobne, bo się chłoptaś trochę zapomniał w wyidealizowanej przeszłości), trzy razy się zastanów czy warto dać mu tę drugą szansę.
gitana
Początkująca

Postprzez Lily of the Valley » 17 cze 2011, o 16:36

Wiesz, Aldona , nie wiem co on naprawdę czuje, ale możliwe, że po tych 4 latach odżyły w nim nagle wspomnienia ? Może rozmawiał na temat swojej byłej ze znajomym albo widział ją... Ale to nie ma znaczenia, nie możesz tego ciągnąć, bo i po co? Musisz sobie przemyśleć czy chcesz z nim być.
Lily of the Valley

Postprzez Awoqa » 24 cze 2011, o 11:36

Też bym sobie odpuściła:( jeśli kocha swoją byłą tzn. że nie koniecznie będzie kochać Ciebie. Dla mnie związek stracony jest ale może również chodzić o coś innego... kto zrozumie faceta:/
Awoqa
Miła Kobietka

Postprzez babeczka » 6 lut 2012, o 10:11

Aldoniuchna - jeśli to była jego pierwsza miłość,to wiesz przecież,że ta pierwsza jest najważniejsza,pamięta się ją zawsze,a jeszcze jeśli wiąże ich coś więcej niż tylko miłość?.
Pewnie mają jakieś swoje tajemnice,serety,może razem dużo przeszli? Chyba,że tamta ma coś,czego Ty nie masz? Porozmawiaj z nim otwarcie.Dowiedz się o co mu chodzi.Po co się nawzajem męczyć i żyć w niepewności,czy jutro np. Ciebie nie zostawi,więc albo sobie wyjaśnicie tę sprawę,albo się rozstańcie,bo tamta zawsze będzie na pierwszym miejscu? Pozdrawiam.
babeczka
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Partnerstwo