Minął kolejny dzień
-
evka
Re: Minol kolejny dzien.
A ja wlasnie obgolilam meza maszynka bo mial kudly za dlugie
hihih cos dlugi ten dzien moj dzis ihihihh zaraz ide spac wkoncu
i dzis nie sama jak co niedziela tylko z mezem jak przystalo na malzenstwo hhihh

-
jagoda
A u mnie niedzielka minęła wspaniale nigdy nie czułam się aż tak mocno szczęśliwa kto wie może nas przybędzie hehehe
No a tak po za tym to słodkie lenistwo i długi spacerek. A dzisiaj czeka mnie przeprawa z kursem na prawko własnie ide sie zapisać 
-
evka
jagoda ja trzymam kciuki za to by was przybylo a za prawko trzymam dwa kciuki daj znac jak poszlo POWODZENIA DZIEWCZYNO 
-
evka
A mnie zaraz szlak trafi kanalize mi robia kolo haty wszystko sie trzesie buczy bo teraz ubija ziemie mam dosc kiedy to sie skonczy?????????????/he??? 
-
jagoda
Kursik spoko zaczynam dopiero :)A z tym przybywaniem hmmm zobaczymy
CO kolejne dni przyniosą
U mnie wczoraj dość nudnawo ale jakoś tak
evka współczuje u mnie zawsze codziennie rano wywożą śmieci tak koło 6 a ja mieszkam na parterze... ni da rady pospać dłużej .... 
-
evka
O kurcze to ja ci wspulczuje u mnie to chwilowe ale ty to masz przerabane
A moze zalozysz rolety zewnetrzne i cos pomoze? u mnie nudy pogoda pod psem dzieciaki nieznosne niemoga znalesc sobie miejsca D wrucil i pojechalismy po wieksze zakupy zaplacilam rachunki a za chwile kolacja dzis hamburgeyr robie 
-
Panna_M
Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe 
Co u Was słychać ?
Co u Was słychać ?
-
jagoda
rolety zewnętrzne hmmm wiesz zauważyłam że sporym wyciszeniem jest zamknięcie okna gorzej jak jest ponad 30 stopni na zewnątrz
A wczorajszy dzionek minął mi straszliwie nudno... sprzątanie
i nuuuuuuuuuuuuuuda za to dzisiaj
dalej kursik
i oby do niedzieli hehehe
-
evka
Panna_M pisze:Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe
Co u Was słychać ?
Nie zapomnielismy o tobie przynajmniej nie ja hihihi u mnie normalnie wlasnie wypilam kawe i nagadalam sie z kolezanka i ide zjesc obiadek do wieczora
-
hanka32
WITAJCIE DZIEWCZYNY.Fatktcznie nie pożegnałam się jak zauważyła evka ale mam nadzieje że mi wybaczycie.Byłam tak zauroczona moim wyjazdem że zapomniałam o Was.Moje minione dni spedziłam z moim mężem na wypoczynku nad morzem.Pogoda dopisała opaliliśmy się wykąpaliśmy się w morzu i wogóle spędziliśmy osiem wspaniałych wspólnie spędzonych dni.Ale co dobre szybko się kończy ja wóciłam do pracy a mój mąż wyjechał w delegację 
-
meredith
Właśnie miałam pytać dziewczyn, gdzie się Nam zapodziałaśPanna_M pisze:Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe
Co u Was słychać ?
Nadrabiaj, nadrabiaj i wracaj do Nas
-
Panna_M
Nie opuściłabym tak fajnego forum i tak miłe towarzystwo 
Mialam trochę spraw na głowie, kłótnia z Moim
(ale już wszystko ok) i jakoś nie miałam ochoty na nic, całymi dniami jezdzilam na rowerze w tą i z powrotem, bez zadnego celu i czytalam jakies romansidla :/
Mialam trochę spraw na głowie, kłótnia z Moim
-
evka
Dobrze ez sie wszysko juz ulozylo i pisz pisz.
]
jagoda chcesz kawe ? razem odpisujemy na posty hihihi ja odpisuje i okazuje sie ze jestes przeddemna hihiihi
]
jagoda chcesz kawe ? razem odpisujemy na posty hihihi ja odpisuje i okazuje sie ze jestes przeddemna hihiihi
-
jagoda
jagoda chcieć kawa
he he he spoko a u mnie ze tak powiem z przybywania nici mam trudne dni....i wielkiego doła ide chyba jakieś śniadanie zaliczyć 
-
evka
Ja sniadanie zaliczylam platki fitnes a teraz ja isc zrobic se kawcie i tobie zecz jasna hihihi ze smitana ?
A ztymi przypadlosciami naszymi juz tak jest trzeba to przezyc jakos powodzenia hhih
-
jagoda
ze śmietanką proszę
przypadłości to nic gorzej że nadal bedzie nas dwoje....
-
meredith
Jagoda, a jak długo już się staracie? Nie martw się, może w kolejnym cyklu się uda 
-
evka
Nastepnym razem sie moze uda bac dobrej mysli
A mi jakos mija dzionek biadek zjedzony teraz kawka zaraz ide z dzieciakami do basenu ugotowalam kompot z mirabelek pycha slucham radia gg stacja leidis czy jakos tak super stacja polecam no i pranie zrobilam czekam na mezusia i szykuje sie na wypad na jutro i w niedziele a wy macie jakies plany na te dni
No i teraz meredith mi sie wpiepszyla i niemoglam wyslac posta
Robie ci kawusie hihh
-
meredith
He he
o to super, bo ja nie mam kiedy kawki sobie zrobić
Ja już też pranie mam zrobione, domek posprzątany i zaraz będę prasować jak mi mała pozwoli, bo marudna jest na ząbki
więc nawet spacer odpada
ale Evka Ci zazdroszczę tego basenu 
-
evka
A mowilam czy nie ? cio ze masz wpasc ze strojem komp.ile razy mam sie powtarzac cio ??? a teraz ze mi zazdroscisz
czekaj no ty malpo hihh

czekaj no ty malpo hihh -
jagoda
Kiedyś sie uda na pewno
a kiedy to nie wiem to się okaże
a ja w niedzielkę ruszam na wyścigi 1/4 mili będę etatowym fotografem i bodajże vipem hehehe już się doczekać nie mogę
oczywiście z moim lubym hehehe bo ja jeszcze prawka ni mam ale kto wie moze juz niedługo 
-
evka
A mozemy liczyc na jakies fajne fotki?
Udanych wyscigow -rajdu Powodzenia 

-
Panna_M
Też życze powodzenia.
Dziewczyny jestem w kropce. ! pomóżcie mi. Ja już wczesniej pisałam dzisiaj idę na 18 mojej przyjaciółki. Ona jest strasznie biedna, ma tylko matkę i dwóch młodszych braci. Nie stac ich na NIC. Wracajac do 18, wszystkich gosci poprosila aby cos ze soba przyniesli, a mnie nie. Dopiero wczoraj napisala mi eska wieczorem ze mam kupic to i to i to i jeszcze tamto. Jak wiecie mam 18 lat, nie pracuję jeszcze, uczę się. jestem na utrzymaniu mamusi.... z zaoszczedzonych pieniedzy kupilam jej prezent.... ale juz nie mam pieniedzy, hehe, na zarcie. Moglabym pozyczyc od mamy, ale tez mamy duzo wydatkow ostatnio bo przez cale wakacje praktycznie co sobote mamy jakies wesele (kreacje, kwiaty, koperta) troszke idzie kasy na to. No i nie wiem co robić :/ postawila mnie w takiej sytuacji :/
ps. nie chce wyjsc na jakas sierotę biedaczkę, po prostu jeszcze nie pracuje
Dziewczyny jestem w kropce. ! pomóżcie mi. Ja już wczesniej pisałam dzisiaj idę na 18 mojej przyjaciółki. Ona jest strasznie biedna, ma tylko matkę i dwóch młodszych braci. Nie stac ich na NIC. Wracajac do 18, wszystkich gosci poprosila aby cos ze soba przyniesli, a mnie nie. Dopiero wczoraj napisala mi eska wieczorem ze mam kupic to i to i to i jeszcze tamto. Jak wiecie mam 18 lat, nie pracuję jeszcze, uczę się. jestem na utrzymaniu mamusi.... z zaoszczedzonych pieniedzy kupilam jej prezent.... ale juz nie mam pieniedzy, hehe, na zarcie. Moglabym pozyczyc od mamy, ale tez mamy duzo wydatkow ostatnio bo przez cale wakacje praktycznie co sobote mamy jakies wesele (kreacje, kwiaty, koperta) troszke idzie kasy na to. No i nie wiem co robić :/ postawila mnie w takiej sytuacji :/
ps. nie chce wyjsc na jakas sierotę biedaczkę, po prostu jeszcze nie pracuje
-
jagoda
szkoda, ze tak późno cię o tym powiadomiła to trochę nie w porządku.. ja na twoim miejscu przedstawiłabym swoją sytuację tej koleżance mówi się trudno powinna uprzedzić wcześniej... a nawet jeśli będzie miała do ciebie pretensje wcale bym się tym nie przejmowała. Jeśli jednak takie rozwiązanie Ci nie odpowiada to proponuje zapożyczyć się u mamusi mimo wszystko... A jeśli chodzi o wyścigi a jakże wstawimy foteczki jak najbardziej
będzie je można zobaczyć w motoryzacji
jednym z moich ulubionych działów 
-
hanka32
Panna M faktycznie głupia sytuacja i jesteś w kropce.Twoja koleżanka powinna uprzedzić Cię wcześniej żebyś miała trochę czasu do namysłu.Może jednak kupić to o co prosiła Cię koleżanka ale raczej skromnie.To Twoja koleżanka ale bez przesady nie może Cię aż tak wykorzystywać tym bardziej że nie zarabiasz własnych pieniędzy