a to szkoda, że nie myślisz o kobietach
Mam dość bycia prawiczkiem. Jest mi z tym ciężko
-
dzo
Re: Mam dość bycia prawiczkiem. Jest mi z tym ciężko
ooo jesteś
:D
nie od dziś wiadomo, że z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej 
-
oOosylwiaoOo
Powróciłeś:D To czym się zajmujesz, że nawet nie masz czasu rozmyślać o kobietachOn_Niedoświadczony pisze:Dzięki za wszystkie rady. Przestałem się tym przejmować. Po prostu żyję, o kobietach nawet nie mam czasu rozmyślać
-
no.nie.wiem
No jakże Cię witamy z powrotem !!!
Szczerze powiedziawszy liczyłam na inne rozwiązanie tej sprawy
No ale , Twój wybór.
A może ty się przymierzasz do zawodu księdza?? Może masz powołanie ale jeszcze o tym nie wiesz
?
Szczerze powiedziawszy liczyłam na inne rozwiązanie tej sprawy
A może ty się przymierzasz do zawodu księdza?? Może masz powołanie ale jeszcze o tym nie wiesz
-
oOosylwiaoOo
Chyba kolega nie chce już z nami rozmawiać:Dno.nie.wiem pisze:No jakże Cię witamy z powrotem !!!![]()
Szczerze powiedziawszy liczyłam na inne rozwiązanie tej sprawyNo ale , Twój wybór.
A może ty się przymierzasz do zawodu księdza?? Może masz powołanie ale jeszcze o tym nie wiesz?
Może jeszcze nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz. Jakiej dziewczyny, jakiego związku itd.Jest mnóstwo dziewczyn, które nie mają żadnego doświadczenia, tylko co dalej? Dajmy na to, że jesteś dla niej też szalenie atrakcyjnym mężczyzną. I co dalej? Bo jeśli idzie tylko o to, aby nie być już prawiczkiem, to może wcale nie szukasz dziewczyny, która nie ma doświadczenia, bo taka z pewnością nie zgodzi się tylko na seks. I tak tworzy się błędne koło.
pozycje miłosne
-
nina19
A ja powiem, że owszem jest wiele kobiet w wieku 20 lat, które miały wiele przygód seksualnych w przeszłości.
Coraz częściej się zdarza, że dziewczyny w bardzo młodym wieku rozpoczynają współżycie i często zmieniają partnerów, bo nie dojrzały jeszcze do poważnych związków.
No ale są też takie, które jeszcze tego nie robiły mając np. 20 lat.
Musisz się z tym pogodzić.
Mi również to przeszkadza, no ale cóż.
Przeżyłam mój pierwszy raz z aktualnym partnerem i on wcześniej tez z kimś spał.
Musiałam się z tym pogodzić ; ( .
Coraz częściej się zdarza, że dziewczyny w bardzo młodym wieku rozpoczynają współżycie i często zmieniają partnerów, bo nie dojrzały jeszcze do poważnych związków.
No ale są też takie, które jeszcze tego nie robiły mając np. 20 lat.
Musisz się z tym pogodzić.
Mi również to przeszkadza, no ale cóż.
Przeżyłam mój pierwszy raz z aktualnym partnerem i on wcześniej tez z kimś spał.
Musiałam się z tym pogodzić ; ( .