Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Jak tam Nasz Panie Niedoświadczony???
Straciliśmy już cnotę?
Mam nadzieję, że nasze rady się przydały i poszło jak po maśle
Napisz jak Ci idzie.a może juz poszło?
?????
Tak strasznie ciekawa jestem jaki jest finał sprawy naszego Pana Niedoświadczonego a tu mosz
Pan nas olał i ma gdzieś odwiedziny
śmiem myśleć, że obudziłyśmy w Nim potwora Biega zapewne po miescie i wszystko jego co się rusza
No jakże Cię witamy z powrotem !!!
Szczerze powiedziawszy liczyłam na inne rozwiązanie tej sprawy No ale , Twój wybór.
A może ty się przymierzasz do zawodu księdza?? Może masz powołanie ale jeszcze o tym nie wiesz ?
no.nie.wiem pisze:No jakże Cię witamy z powrotem !!!
Szczerze powiedziawszy liczyłam na inne rozwiązanie tej sprawy No ale , Twój wybór.
A może ty się przymierzasz do zawodu księdza?? Może masz powołanie ale jeszcze o tym nie wiesz ?
Może jeszcze nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz. Jakiej dziewczyny, jakiego związku itd.Jest mnóstwo dziewczyn, które nie mają żadnego doświadczenia, tylko co dalej? Dajmy na to, że jesteś dla niej też szalenie atrakcyjnym mężczyzną. I co dalej? Bo jeśli idzie tylko o to, aby nie być już prawiczkiem, to może wcale nie szukasz dziewczyny, która nie ma doświadczenia, bo taka z pewnością nie zgodzi się tylko na seks. I tak tworzy się błędne koło.
A ja powiem, że owszem jest wiele kobiet w wieku 20 lat, które miały wiele przygód seksualnych w przeszłości.
Coraz częściej się zdarza, że dziewczyny w bardzo młodym wieku rozpoczynają współżycie i często zmieniają partnerów, bo nie dojrzały jeszcze do poważnych związków.
No ale są też takie, które jeszcze tego nie robiły mając np. 20 lat.
Musisz się z tym pogodzić.
Mi również to przeszkadza, no ale cóż.
Przeżyłam mój pierwszy raz z aktualnym partnerem i on wcześniej tez z kimś spał.
Musiałam się z tym pogodzić ; ( .