forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Łysiejący facet ??

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Problem zdrowotny faceta:( ?

Postprzez witaminka » 18 sie 2011, o 14:47

Dziewczyny proszę pomóżcie :( ?
Otóż problem polega na tym, że mój mężczyzna od niedawna zaczął strasznie szybko łysieć. Zawsze mu powtarzałam, że łysi faceci są seksowni, lecz problem tkwi w tym, że załapał takiego doła na tym punkcie, że nieustannie chodzi rozdrażniony i nie mogę się z nim dogadać :(

Po ostatniej rozmowie wspólnie doszliśmy do tego, żeby zaczął walczyć z tą przypadłością, która dotyka aż tylu facetów (ciekawe czemu) no i właśnie tutaj mam do was pytanko, otóż jakie środki powinnam stosować aby mu włoski zaczęły odrastać ? Kompletnie się na tym nie znam, a jedyne co podpowiedział wujek Google to pozytywne opinie na temat Follixin-u. Może jakieś domowe sposoby ?
witaminka
Miła Kobietka

Reklama

Re: Problem zdrowotny faceta:( ?

Postprzez certyfikowane_piekno » 24 sie 2011, o 21:21

A w jakim wieku jest Twój partner? Jest kilka sposobów na łysienie, są zabiegi i farmaceutyki. Ciekawy opis zabiegów znajdziesz tutaj:

http://www.stoplysieniu.pl/metody-lecze ... -lysienie/
certyfikowane_piekno
Początkująca

Re: Problem zdrowotny faceta:( ?

Postprzez witaminka » 1 wrz 2011, o 17:22

thx za info stronka bardzo się przydała:]
Z tego co samej udało mi się znaleźć w necie to całkiem sensowne są niektóre babcine sposoby, że się tak wyrażę przed wojenne :P Chodzi tutaj o herbatkę z pokrzywy jakieś wywary z cytryny, piwka i czegoś tam jeszcze. Połączymy wszystko razem i efekt będzie. Zaczynamy batalię z włoskami :] Cóż myślę, że kompilacja Follixn + domowe środki da radę :]
witaminka
Miła Kobietka

Łysiejący facet ??

Postprzez Awoqa » 10 paź 2011, o 14:41

Mam młodszego od siebie brata, nie dawno przyszedł do mnie i jak go zobaczyłam to złapałam się z głowę, ponieważ młody ma dopiero 21 lat a jest w 40% łysy! Nie rozumiem tego. W rodzinie przecież nikogo nie mieliśmy, kto by tak szybko wyłysiał ?

Młody ma całkowity dystans do tego ale żeby 21-latek był już prawie w połowie łysy ? Stwierdził tylko ostatnio, że najwyżej nie będzie miał dziewczyny i da se rade... Wiecie to mój młodszy braciszek i zawsze mieliśmy dobry układ między sobą. Mówił mi jeszcze, że na pewno nie ogoli się na łyso, mimo iż doradzałam mu to bo nie wygląda za ciekawie.

Chciałam się was dziewuszki zapytać jakie macie sposovy, ja sama nigdy się nie zetknęłam z tym tematem, a na forach widziałam tylko jak laski gadały o jakimś Follixin-e, wiecie coś na ten temat? A może jakieś inne sposoby ?
Awoqa
Miła Kobietka

Re: Łysiejący facet ??

Postprzez magdaj » 11 paź 2011, o 14:11

Nic mu nie będzie, nie tylko on jest łysy ;) "Kazda potwora znajdzie swego amatora" :)
magdaj
Początkująca

Postprzez reffina » 12 paź 2011, o 13:06

Ja bym tego problemu nie bagatelizowała, czytałam gdzieś artykuł, że pewien facet z tego powodu chciał sobie krzywdę zrobić. Wiesz mnie też łysi się podobają, lecz jeśli tki np. follixin daje im efekty, to niech się leczą :]
reffina
Miła Kobietka

Postprzez poziomkaa » 14 paź 2011, o 13:35

Cóż sposobów na łysienie jest mnóstwo od follixin-u poprzez maczanki i mniej znane sprawy tj. dercos vichy czy też aminexil, choć z tego co się słyszy od ludzi to pierwszy sposób jest najlepszy. Jednak nie powinno się wykluczać żadnego sposobu, tym bardziej, że Twój brat młodziutki jest.
Don't look here, drink your beer!
poziomkaa
Miła Kobietka

Postprzez Awoqa » 17 paź 2011, o 10:25

poziomkaa napisał(a):Cóż sposobów na łysienie jest mnóstwo od follixin-u poprzez maczanki i mniej znane sprawy tj. dercos vichy czy też aminexil, choć z tego co się słyszy od ludzi to pierwszy sposób jest najlepszy. Jednak nie powinno się wykluczać żadnego sposobu, tym bardziej, że Twój brat młodziutki jest.

Mimo iż podoba mi się w Follixin-e to, że jest ziołowy to muszę pamiętać aby sprawdzić również inne sposoby, a nuż okażą się równie skuteczne. Tak sobie myślę, że warto by się również przyjrzeć babcinym sposobom mhm... ? Co sądzicie ?
Awoqa
Miła Kobietka

Postprzez anioł12345 » 19 paź 2011, o 20:14

moim zdaniem jeśli jemu to nie przeszkadza to tobie też nie powinno a najwyżej się ogoli na łyso i nie będzie problemu:)
anioł12345
Miła Kobietka

Postprzez reffina » 20 paź 2011, o 11:09

poziomkaa napisał(a):Cóż sposobów na łysienie jest mnóstwo od follixin-u poprzez maczanki i mniej znane sprawy tj. dercos vichy czy też aminexil, choć z tego co się słyszy od ludzi to pierwszy sposób jest najlepszy. Jednak nie powinno się wykluczać żadnego sposobu, tym bardziej, że Twój brat młodziutki jest.

Zgadzam się w pełni, na rynku jest mnóstwo sposobów, które mu pomogą. Awoqa powiedz coś więcej o jego nastawieniu do tego problemu ?
reffina
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Zdrowie