lasagne

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
ODPOWIEDZ
tusia25

Re: lasagne

Post autor: tusia25 »

no tak, co kto lubi, ale ja lasagne robie dopiero od niedawna i trochę boję się eksperymentować:)
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

praktyka czyni mistrza :D :cooking ja do lasagne lubię eksperymentować.... może nie zawsze wychodzi ale w końcu człowiek na błedach sie uczy :)
tusia25

Post autor: tusia25 »

niby prawda,że na błędach, ale to nie takie tanie jedzonko, składniki trochę kosztują, więc trochę szkoda żeby się zmarnowało..
n4tasha
Miła Kobietka

Post autor: n4tasha »

dzięki za przepis ;)
Asia44

Post autor: Asia44 »

Widzę, że nie tylko Ja jestem maniaczką lasagne :D:D Uwielbiam ją w każdej postaci :P w sumie to częściej jem ją zgodnie z tym przepisem http://www.sprawdzonydrob.pl/smaczny-dr ... -z-drobiu/ niż z mięsem mielonym, o którym pisałaś. Powód jest prosty - w mięsie mielonym nie wiem co się znajduje (chyba, że mi pani zmieli w sklepie pierś) kupuję drób tylko z certyfikatem QAFP, ponieważ obawiam się o swoje zdrowie oraz domowników. Tyle teraz się mówi o chemii w jedzeniu, szczególnie w mięsie, dlatego wydaje mi się, że każdy powinien jeść drób z QAFP :)
Awatar użytkownika
aii
Gadatliwa Kobietka

Post autor: aii »

Teraz chemia to podstawa w naszej diecie - nie sądziłam, że są jeszcze tacy, co łudzą się, że jest inaczej.
ODPOWIEDZ