lasagne
-
Hakiruono
Re: lasagne
Raz zrobiłam sama w domu i niestety mi nie wyszła. Zraziłam się i wolę zjeść zrobioną przez kogoś innego.
-
kasiape
Oj tam, nie można się poddawać. Dwa razy nie wyjdzie, a potem zacznie wychodzić 
-
gonzogg
Oj wątpię, żeby trzeba aż pięć razy. W sieci mnóstwo przepisów krąży - jeśli się ich trzymać - musi się udać
-
WeselneZaplecze
Ja nigdy sama lasagne nie robiłam, ale zdarzyło mi się kilka razy kupić taką gotową w biedronce za około 10zł i była bardzo smaczna.
-
tusia25
ooo ciekawe, ja nigdy gotowej nie kupowałam, ale może watro spróbować... i ponawiam pytanie, co może dodać jeszcze (poza pieczarkami, kukurydzą, szpinakiem)
-
Kolaboracja
myślę, że jeszcze poza szpinakiem, groszkiem i pieczarkami do lasagne można dodać makaron, kukurydzę, małe kawałeczki piersi z kurczaka i wiele innych
to już każdy może sobie dobierać te składniki które najbardziej lubi 
-
tusia25
no tak, co kto lubi, ale ja lasagne robie dopiero od niedawna i trochę boję się eksperymentować:)
-
Kolaboracja
praktyka czyni mistrza
ja do lasagne lubię eksperymentować.... może nie zawsze wychodzi ale w końcu człowiek na błedach sie uczy 
-
tusia25
niby prawda,że na błędach, ale to nie takie tanie jedzonko, składniki trochę kosztują, więc trochę szkoda żeby się zmarnowało..
dzięki za przepis 
-
Asia44
Widzę, że nie tylko Ja jestem maniaczką lasagne
:D Uwielbiam ją w każdej postaci
w sumie to częściej jem ją zgodnie z tym przepisem http://www.sprawdzonydrob.pl/smaczny-dr ... -z-drobiu/ niż z mięsem mielonym, o którym pisałaś. Powód jest prosty - w mięsie mielonym nie wiem co się znajduje (chyba, że mi pani zmieli w sklepie pierś) kupuję drób tylko z certyfikatem QAFP, ponieważ obawiam się o swoje zdrowie oraz domowników. Tyle teraz się mówi o chemii w jedzeniu, szczególnie w mięsie, dlatego wydaje mi się, że każdy powinien jeść drób z QAFP 
Teraz chemia to podstawa w naszej diecie - nie sądziłam, że są jeszcze tacy, co łudzą się, że jest inaczej.