Mam takie pytanko czy kupujecie na aukcjach? Wiadomo allegro ale czy kupujecie ciuchy? Czy przyszło już wam kiedyś coś małego za małego? Obawiam się właśnie że jak coś zamówię i będzie za małe/duże...
Ja kupiłam tylko raz na allegro spodnie. Wszytko było ok. Żadnych problemów czy to z dotarciem paczki czy z rozmiarem. Na większości aukcjach przecież są podane rozmiary poszczególnych części danego stroju.
Ja kiedys kupilam kurtke na narty i z rozmiarem trafilam... ale podejrzewam ze z bardziej dopasowanymi do ciala ciuchami moga byc czasem problemy, bo wiadomo jak to z rozmiarami niestety bywa
Kupuje i owszem powiedziałabym nawet że nałogowo Mnóstwo razy udało mi się znaleźć coś taniego i świetnego co w zwykłym sklepie kosztowałoby 2 razy tyle. Buty to moja słabość
Cara napisał(a):Zdecydowanie bardziej wole kupować w sklepach internetowych. Wydaje mi się to pewniejsze. Z allegro różne rzeczy można otrzymać...:/
ja kupiłam już mnóstwo rzeczy na allegro i nie zdarzyło mi się nic dziwnego jeszcze trzeba przed zakupem czytać komentarze sprzedających
No jasne, że należy najpierw popatrzec na komentarze:) W sumie moje podejście jest trochę związane z tym, że kilka miesięy temu kupiłam jedną rzecz na allegro (koszulkę). Wszystko było ok, oprocz... rozmiaru. Miała by S, była M. P jakimś czasie udało mi się odzyskać pieniądze, ale troche to mnie kosztował... i czasu i nerwów...