forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Krew po storunku i inne problemy. Pilne!

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Krew po storunku i inne problemy. Pilne!

Postprzez alex995 » 24 paź 2011, o 21:30

Witam. Jestem nastolatką i odwiedzam to forum 1 raz. Ostatnio zaczęłam współzyc z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Po stosunku bolało mnie wejscie do pochwy i były śladowe ilości krwi ale uznałam, że to nic złego. Jednak zaniepokoiłam się, ponieważ na moich wargach wyskoczyły mi czerwone krostki w sobote, które bardzo swędziały. Wieczorem tego dnia wybrałam się potanczyc i tam chyba sobie to troche obtarłam po pojawiło się ich więcej i rano na majtkach było odrobinę krwi. Dzisiaj jest troche gorzej. Z pochwy znów wydziela się śladowa ilośc krwi, nie wiem z jakiego powodu i bardzo mnie to martwi. Ponad to krostki stały się uciążliwe, szczypią przy chodzeniu. Co mam robic? Wybrac się do dermatologa czy może ginekologa ? Nigdy u niego nie byłam. Może moge poradzic cos na to sama ? Proszę o szybką odpowiedz i dziękuję z góry :)
alex995
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Krew po storunku i inne problemy. Pilne!

Postprzez dzo » 25 paź 2011, o 08:48

idź do ginekologa ;)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Re: Krew po storunku i inne problemy. Pilne!

Postprzez tosia » 26 paź 2011, o 19:13

Idź do lekarza, może jestes uczylona na lateks, z którego zrobione sa prezerwatywy. Bo nie sądzę, żeby chłopak zaraził Cię jakąś choroba bo raczej tak szybko by się nie pojawił taki dyskomfort.
tosia
Miła Kobietka

Powrót do Seks i antykoncepcja