Kassandra co do jego wyglądu ma ok 180 cm jest muskularny, ale nie przesadnie, blondyn niebieskie oczy.
Koszmarny styl mojego chłopaka
Re: Koszmarny styl mojego chłopaka
Hmm macie racje zbliża się Wielkanoc może to czas by kupić mu coś fajnego. Jednak po naszej ostatniej rozmowie na temat tych feralnych sweterków, on już nie chcę ze mną rozmawiać o cuchach ani o moich ani o jego po prostu unika tematu jak ognia. Boje się że jak mu kupię teraz jakąś polówkę obrazi się czy coś, jednak ja chcę dla niego jak najlepiej czasem trzeba coś zmienić
Kassandra co do jego wyglądu ma ok 180 cm jest muskularny, ale nie przesadnie, blondyn niebieskie oczy.
Sen to sekwencja doznań, obrazów lub myśli przechodzących przez umysł śpiącej osoby. To nie jest prawda.
-
Maniana
A czemu styl Twojego faceta jest dla Ciebie aż tak ważny ? Uważasz, że obwoluta determinuje treść zawartą w książce ?
-
Kolaboracja
hmm no to zaproponuj takie coś : że pytacie się o jedną rzecz jaka mu się w Tobie nie podoba w stylu ubierania się i powiedz że to postarasz się to zmienić dla niego ,a gdy on spyta co Ci się w nim nie podoba to wtedy powiesz, że te jego sweterki babcine strasznie Ci działają na nerwy i "drażnią Twoje oczy" i chciałabyś aby je wymienił na jakieś polówki:)
Myślę, ze tu paula21 dała fajne propozycje ubioru
zaproponuj mu taka opcję
Ty masz problem z tym, ze ubiera się zbyt elegancko i babcinie ;d ja miałam kiedys taki problem, ze mój exx chodził ciągle w dzinsowej kurtce i T-shirt wkasywał w spodnie ;D dostrzegłam to dopiero po jakimś czasie jak robił to nagminnie i odrazu zakończyłam znajomość po prostu wstydziłam sie wyjśc gdziekolwiek ;D oczywiscie pisząc to nie chce Ci niczego sugerować ;D
Ty masz problem z tym, ze ubiera się zbyt elegancko i babcinie ;d ja miałam kiedys taki problem, ze mój exx chodził ciągle w dzinsowej kurtce i T-shirt wkasywał w spodnie ;D dostrzegłam to dopiero po jakimś czasie jak robił to nagminnie i odrazu zakończyłam znajomość po prostu wstydziłam sie wyjśc gdziekolwiek ;D oczywiscie pisząc to nie chce Ci niczego sugerować ;D
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
Na mojego działało jak poszłam z nim na zakupy
Nie rób nic na siłę, bo uzna, że go krytykujesz, a to zdrowe nie jest.
Nie zasługuje na nią bo się zle ubiera? Dziwne stwierdzenieszyms88 pisze:rzuć kolesia, nie zasługuje na Ciebie
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
mika537
niby sięmowi ze wyglad i ubior nie maja znaczenia,ale tak naprawdę nie dokonca to jest prawdą. Wiadomo, że jezeli jestesmy z kims zwiazani nie chcemy sie za niego wstydzic bo sięnie potrafi ubrać no kurcze moze nie jest to jakies najwazniejsze ale jednakA czemu styl Twojego faceta jest dla Ciebie aż tak ważny ? Uważasz, że obwoluta determinuje treść zawartą w książce ?
-
Kolaboracja
właśnie... więc coś działaj Carmen i mów nam co zrobiłaś z tym swoim źle ubranym chłopakiem :]
-
poziomkaa
Zmienienie stylu ubierania chłopaka to żmudny proces, wiem z doświadczenia
Bo raczej nie wymieni od razu całej garderoby. Ale małymi kroczkami można to zmienić - co jakiś czas wymienić t-shirty (można porządne, a tanie kupić na wyprzedaży), nowe spodnie na lato, buty też się zużywają... Ale to wymaga czasuuuu...
Hmm chyba ta szczera rozmowa podziałała wczoraj pokazał mi się w pięknym nowym a co ważniejsze NIE babcinym sweterku w urocze paseczki
Ostatnio trafił mi sie rabat do reservedu na facebooku i dzięki temu mam dla niego prezent na zajączka czarnt T-shirt, chyba jestem na dobrej drodze 
Dlaczego niby miała bym go zostawić ?szyms88 pisze:rzuć kolesia, nie zasługuje na Ciebie
Sen to sekwencja doznań, obrazów lub myśli przechodzących przez umysł śpiącej osoby. To nie jest prawda.
Polecam jakieś koszulki polo z normalnego sklepu zamiast od babci
A tak na serio - skoro nosi "prezenty" od babci, to i może ty mu zacznij coś kupować w prezencie, może to jest dobre rozwiązanie?
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
ale... to jest jego styl i co ci do tego? Taki mu sie podoba, moze z jego perspektywy to ty ubierasz sie beznadziejnie?
Rozumiem znakomicie Twoją frustrację. Dlatego zaczęłam kupować mu ubrania.
profesjonalne usługi https://adwokat.jgora.pl