Kiedy w łóżku nie wychodzi...
-
reffina
Re: Kiedy w łóżku nie wychodzi...
To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek? U mojego męża coraz częściej pojawia się przedwczesny wytrysk i nie wiem, czy samo wszystko wróci do normy, czy będzie coraz gorzej... Dziewczyny, a jakie sa Wasze doświadczenia? Trzeba się martwić juz teraz czy spokojnie obserwować?
-
meli 19
Może trzeba wesprzeć się chemią. Np feromony. Mam z tym małe doświadczenia ale wierzę, że to pomaga. --- spam --- . Kupiłam tam ostatnio buteleczkę i jak będą efekty to się podzielę wiedzą.
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2012 4:13 pm przez meli 19, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Treść zmieniona przez moderatora. Nie spamujemy.
Powód: Treść zmieniona przez moderatora. Nie spamujemy.
-
poziomkaa
Na pewno napisze, może komuś się takie rady przydadząreffina pisze:To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek?
Ja na twoim miejscu bym spokojnie obserwowała, ale nie naciskaj, nie panikuj, bo jeszcze facet się zamknie w sobie, jak zaczniesz nad nim skakać i straszyć - taką ja mam opinie
-
reffina
Poziomko, nieśmiało przypominam się...
Jak tam efekty kuracji po Climax control'u? Napisz proszę Waszą opinię 
-
poziomkaa
Sorry, zapomniałam, że miałam się odezwac w tym temacie na forum :* No więc... Jest lepiej! Już normalnie wszystko się da
Ja jestem w szoku, że ten Climax control stosunkowo szybko przyniósł rezultaty i to takie dobre
Wiadomo, że ćwiczonka też były, ale nieregularnie, więc nie wiem, na ile one miały wpływ...
-
Rożyczka82
- Jestem tu nowa :)
Oj a nie lepiej coś naturalnego???? Inny rodzaj sexu,jakies zmiany urozmaicenia itp?????
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować