Kiedy w łóżku nie wychodzi...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
reffina

Re: Kiedy w łóżku nie wychodzi...

Post autor: reffina »

To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek? U mojego męża coraz częściej pojawia się przedwczesny wytrysk i nie wiem, czy samo wszystko wróci do normy, czy będzie coraz gorzej... Dziewczyny, a jakie sa Wasze doświadczenia? Trzeba się martwić juz teraz czy spokojnie obserwować?
meli 19

Post autor: meli 19 »

Może trzeba wesprzeć się chemią. Np feromony. Mam z tym małe doświadczenia ale wierzę, że to pomaga. --- spam --- . Kupiłam tam ostatnio buteleczkę i jak będą efekty to się podzielę wiedzą.
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2012 4:13 pm przez meli 19, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Treść zmieniona przez moderatora. Nie spamujemy.
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

reffina pisze:To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek?
Na pewno napisze, może komuś się takie rady przydadzą :)
Ja na twoim miejscu bym spokojnie obserwowała, ale nie naciskaj, nie panikuj, bo jeszcze facet się zamknie w sobie, jak zaczniesz nad nim skakać i straszyć - taką ja mam opinie ;)
reffina

Post autor: reffina »

Poziomko, nieśmiało przypominam się... :oops: Jak tam efekty kuracji po Climax control'u? Napisz proszę Waszą opinię :)
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Sorry, zapomniałam, że miałam się odezwac w tym temacie na forum :* No więc... Jest lepiej! Już normalnie wszystko się da :sex1 Ja jestem w szoku, że ten Climax control stosunkowo szybko przyniósł rezultaty i to takie dobre :) Wiadomo, że ćwiczonka też były, ale nieregularnie, więc nie wiem, na ile one miały wpływ...
nina19

Post autor: nina19 »

Idźcie do lekarza on wam doradzi.
Rożyczka82
Jestem tu nowa :)

Post autor: Rożyczka82 »

Oj a nie lepiej coś naturalnego???? Inny rodzaj sexu,jakies zmiany urozmaicenia itp?????
........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
nina19

Post autor: nina19 »

No ja też nie radzę żadnych tabletek.
ODPOWIEDZ