forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

kapsułki na włosy i paznokcie

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

kapsułki na włosy i paznokcie

Postprzez kika75 » 26 wrz 2010, o 12:31

kapsułki żelowe migliorin –suplement diety zmacnia włosy i paznokcię kto używa i czy pomagają ????
kika75
Miła Kobietka

Reklama

Re: kapsułki na włosy i paznokcie

Postprzez Hania26 » 15 paź 2010, o 11:17

Ja polecam tabletki Silica albo Silica Duo. Po ich stosowaniu problem z rozdwajającymi paznokciami zniknął. Niemniej jednak wydaje mi się, że tego typu tabletki powinny być rozwiązaniem krótkoterminowym, jeśli mamy problem z paznokciami i włosami powinnyśmy po prostu troszkę zmienić dietę-zacząć spożywać produkty, które zawierają odpowiednie witaminy i minerały dla zdrowego rozwoju włosów i paznokci. Tutaj macie wypisane: treść zmieniona przez moderatora

Proszę nie spamować
Hania26
Miła Kobietka

Postprzez mika537 » 18 sty 2012, o 16:33

ja polecam kompleks odzywczy do wlosow i paznokci WELLNESS Hair & Nail NutriComplex od ORIFLAME, naprawdÄ™ pomaga!
zdobądź fantastyczne nagrody ---> http://moje-ori.webnode.com/
mika537
Miła Kobietka

Postprzez Qaula » 23 sty 2012, o 01:49

Ja przez jakiś czas używałam Belisse. Szczerze mówiąc nie polecam. Na paznokcie jak najbardziej. Przyznam, że działa rewelacyjnie, ale na włosy nie działa wcale, podobnie jak i na skórę.
Qaula
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Yagoda » 28 sty 2012, o 14:38

ja mam wrazenie ze nic mi nie pomaga :-( ale lykam tak na wszelki wypadek

teraz zaszalalam i kupilam innove... zaczelam drugi listek .... zobaczymy...
Yagoda
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Kolaboracja » 20 lut 2012, o 22:31

a ja brałam Skrzypowitę i nie polecam .... nie widać różnicy, paznokcie nadal mi się rozwajały, we włosach też różnicy nie zobaczyłam...
Kolaboracja
Fajna Kobietka

Postprzez mika537 » 12 mar 2012, o 19:47

mi wlosy wypadaly garsciami, mialam przeswity to bylo okropne. probowalam wszystkiego od skrzypovity po inne preparaty o wiele drozsze ktore dostawalam od trychologa i wydawalam na nie fortune ale nie dawaly zadnych efektow;/ dopiero pomoglo mi hair&nail nutricomplex wellness by oriflame. sluchajcie rewelacja! fakt, ze trzeba to brac przez 3 miesiace, ale efekty niesamowite tylko trzeba byc systematycznym. po pierwszym opakowaniu przestaly mi wypadac wlosy po drugim zauwazylam ich zageszczenie to naprawde dziala! i nie tylko wlosy ale i paznokcie sa mocne i zdrowe, polecam kazdemu z czystym sumieniem!:)
zdobądź fantastyczne nagrody ---> http://moje-ori.webnode.com/
mika537
Miła Kobietka

Postprzez ada » 28 mar 2012, o 15:23

Ja ostatnio używałam capivit piękne włosy, po okresie miesiąca włosy były dość odbudowane - także polecam
Polecam Salon kosmetyczny Poznań dla poznanianek i nie tylko.
ada
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Luisa » 29 mar 2012, o 14:47

Tych akurat nie znam , ale na rynku jest cala masa produktow o podobym dzialaniu, wiekszosci zawieraja te same skladniki, rozniac sie jedynie proporcjami
Luisa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Malwina » 30 mar 2012, o 15:06

jeżeli chodzi o paznokcie to polecam balisse sama używałam i z paznokci byłam zachwycona mocne, długie i nie rozdwajały się, warunkiem jest to że nie można ominąć ani jednego dnia w braniu tabletki bo przestaje działać tak mi powiedziała pani w aptece.Niestety nie sprawdziły się jeżeli chodzi o włosy :(
Malwina
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Uroda