forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jazda konna.

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Jazda konna.

Postprzez poetry » 5 lip 2011, o 14:07

Jeździcie konno? Ja jeździłam jakiś czas, nawet sporo, bo około 6 lat, niestety sport ten do tanich nie należy. Zamknięto stajnie obok mojej miejscowości, w innej już mi się nie podobało i jakoś to hobby umarło, a szkoda. Nie jeździłam nigdy na zawody, nawet nie chciałam, jeździłam zupełnie rekreacyjnie.
poetry
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Jazda konna.

Postprzez mooony » 5 lip 2011, o 16:21

Ja jeździłam konno. Tzn. nie wiem czy pisać o tym w czasie przeszłym czy teraźniejszym... Zaczęło się od obozów konnych, jeden, drugi, bylo pieknie, pokochalam konie i ten sport choc bywa niebezpieczny :p Potem jezdzilam u kolezanki ktora ma swoje konie, a teraz to juz rok nie jezdzilam a tesknie za tym :/
To fakt jest to kosztowne, choc czasami bywajÄ… stajnie w ktorych jest troche taniej, trzeba szukac. Albo mozna znalezc jakas opcje typu sprzÄ…tanie w stajni wzamian za godzinkÄ™ jazdy...
mooony
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez joanna18 » 13 lip 2011, o 10:34

Czasami wpadam na Spójnie(Wa-wa), ale coraz zadziej z braku czasu, w liceum nawet 2 razy w tygodniu to była nagroda po męczących lekcjach gry na fortepianie.
I tak nie zostałam Jokejką i Pianistką w co bardzo wierzyli rodzice :)
joanna18
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez superja » 19 lip 2011, o 09:16

W mojej miejscowości jest możliwość jazdy konno ale z niej nie korzystałam. Jeżdżę samochodem i mam 70 koni pod maską też nie jest najgorzej xD
Lubisz siebie? Teraz chirurgia plastyczna może sprawić, że każdy będzie wyglądać pięknie.
superja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez pomcia » 12 sie 2011, o 13:12

O nie pod maskÄ… to co innego. Ja mam w planach do realizacji cel - nauka jazdy a potem np. weekend w siodle.
pomcia
Fajna Kobietka

Powrót do Hyde park