Jaką pozycję lubisz najbardziej?
Re: Jaką pozycję lubisz najbardziej?
Ja na jeżdzca uwielbiam. 
-
Nala
Chyba wszystkie lubię, ale moją ulubioną jest ta klasyczna 
ja tam lubie jak facet w lozku nade mna dominuje wiec lubie wszystkie pozycje, w ktorych to on sie musi napracowac
najbardziej lubie klasyczna bo z mojego skromnego doswiadczenia wynika, ze wtedy wchodzi najglebiej...
ja najbardziej lubię kiedy jestem na górze wtedy mogę kontrolować szybkość itp ale też jest fajnie kiedy mam nogi na ramionach faceta mega przyjemność
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
wszystkie lubie;) Cięzko wybrac taką jedną ulubioną;-)
-
Melisa
ja też ale nie długo bo jestem leniwaalex17941 pisze:ja najbardziej lubię kiedy jestem na górze wtedy mogę kontrolować szybkość itp
mój bardzo lubi, ale mnie wtedy boli bardzo, nie wiem dlaczegoalex17941 pisze:ale też jest fajnie kiedy mam nogi na ramionach faceta mega przyjemność
Ja też wolę jak to mój facet pracuje w łóżku dlatego najbardziej lubię klasyczną i od tyłu 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
ja długo nie mogłam przekonac sie do pozycji od tyłu, nie wiem, jakis mialam wewnetrzny opór. Ale z moim obecnym to wszystko minęlo, to jedno z moich najulubieńszych pozycji;)
O fajnie, że wątek się przyjął 
Ja akurat co do pozycji seksualnej od tyłu nie miałam nigdy oporów, a w gruncie rzeczy bardzo mi się podoba od samego początku:)
Ja akurat co do pozycji seksualnej od tyłu nie miałam nigdy oporów, a w gruncie rzeczy bardzo mi się podoba od samego początku:)
pozycje miłosne
Ja w sumie lubię każdą, którą wybieram- zależne od dnia. Najczęściej wiadomo- misjonarską, ale lubię tez inne. Nie mam ulubionej.
-
Lily of the Valley
"Od tyłu" jednak nie chodzi mi o anal ; ).
-
Cukiereczek19
Ja, jak moje poprzedniczki lubię każdą
Często oddaję inicjatywę mojemu narzeczonemu i lubię jak on rządzi w łóżku^^ Najlepsza na jeźca i od tyłu 
-
nina19
Ja uwiebiam jak facet ma nad wszystkim kontrolę, a ja, że tak powiem " bezbronna " ; ) .
Dlatego właśnie najbardziej lubię od tyłu, ale też bardzo przyjemna jest pozycja boczna ; ) .
Dlatego właśnie najbardziej lubię od tyłu, ale też bardzo przyjemna jest pozycja boczna ; ) .
Re: Najfajniejsze pozycje
hahahahahahaagat pisze:A może któraś z tych pozycji
Hm, ja to uwielbiam wszystkie pozycje od tyłu
Ale oczywiście najczęściej to na pieska. No i bardzo lubię na jeźdźca, bo wtedy albo mój partner, albo sama się dotykam i osiągam orgazm
W innych pozycjach jeszcze mi się nie udało. Na pieska uwielbiam, ale wtedy nie mam szans na orgazm
Za to na łyżeczki mnie jakoś za bardzo męczy
Ale mój ukochany uwielbia tę pozycję
Ach, no i bardzo też polubiłam ulepszoną misjonarską - czyli z nogami na ramionach mojego mężczyzny

"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Natalka111
- Jestem tu nowa :)
lubimy klasycznie na "pagony" też jest fajnie:D jezdziec rzecz jasna i na bczku:PP czasem tez robimy różne eksperymenty:)
a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska
choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
-
dzo
spróbuj ją w jakiś sposób przekonać do czegoś nowegogrzes990 pisze:a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieskachoć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
hejka dzo
właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
-
dzo
zrób ładne oczy jak kot ze Shreka może ?grzes990 pisze:hejka dzowłaśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
Nie wiem.. albo może stękaj jej codziennie to może w końcu się skusi ? A jak się przekona, że było fajnie to sama Cię później będzie namawiać na więcej
Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze
Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia
Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek)
Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza
warto spróbować
chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy
gorąco polecam i piszcie jak wam poszło

-
Pannanna
Tak , tak , takgemma pisze:Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górzeTa pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia
Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek)
Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza
warto spróbować
chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy
gorąco polecam i piszcie jak wam poszło
![]()
-
79madlena
Ja tradycyjnie po bożemu:) jestem nieśmiała i tak jest najlepiej:)