Jaką pozycję lubisz najbardziej?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ

Jaką pozycję lubicie najbardziej?

misjonarską
12
23%
"od tyłu"
26
49%
na jeźdźca
7
13%
łyżeczki
3
6%
na siedząco (ona na nim)
2
4%
na siedząco (ona na stole)
2
4%
69
0
Brak głosów
inne (jakie?:) )
1
2%

Liczba głosów: 53

finezja
Miła Kobietka

Re: Jaką pozycję lubisz najbardziej?

Post autor: finezja »

Ja na jeżdzca uwielbiam. :serca
Nala

Post autor: Nala »

Chyba wszystkie lubię, ale moją ulubioną jest ta klasyczna :)
zadumania
Miła Kobietka

Post autor: zadumania »

ja tam lubie jak facet w lozku nade mna dominuje wiec lubie wszystkie pozycje, w ktorych to on sie musi napracowac :) najbardziej lubie klasyczna bo z mojego skromnego doswiadczenia wynika, ze wtedy wchodzi najglebiej...
Melisa

Post autor: Melisa »

Klasyczną :)
alex17941
Jestem tu nowa :)

Post autor: alex17941 »

ja najbardziej lubię kiedy jestem na górze wtedy mogę kontrolować szybkość itp ale też jest fajnie kiedy mam nogi na ramionach faceta mega przyjemność
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Post autor: smutny aniołek »

wszystkie lubie;) Cięzko wybrac taką jedną ulubioną;-)
Melisa

Post autor: Melisa »

alex17941 pisze:ja najbardziej lubię kiedy jestem na górze wtedy mogę kontrolować szybkość itp
ja też ale nie długo bo jestem leniwa :lol:
alex17941 pisze:ale też jest fajnie kiedy mam nogi na ramionach faceta mega przyjemność
mój bardzo lubi, ale mnie wtedy boli bardzo, nie wiem dlaczego :(
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Ja też wolę jak to mój facet pracuje w łóżku dlatego najbardziej lubię klasyczną i od tyłu :)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Post autor: smutny aniołek »

ja długo nie mogłam przekonac sie do pozycji od tyłu, nie wiem, jakis mialam wewnetrzny opór. Ale z moim obecnym to wszystko minęlo, to jedno z moich najulubieńszych pozycji;)
monia83
Miła Kobietka

Post autor: monia83 »

O fajnie, że wątek się przyjął :)

Ja akurat co do pozycji seksualnej od tyłu nie miałam nigdy oporów, a w gruncie rzeczy bardzo mi się podoba od samego początku:)
pozycje miłosne
Kotek1234

Post autor: Kotek1234 »

Ja w sumie lubię każdą, którą wybieram- zależne od dnia. Najczęściej wiadomo- misjonarską, ale lubię tez inne. Nie mam ulubionej.
szyms88

Post autor: szyms88 »

od tyłu najlepsza
http://ofrancji.com
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

"Od tyłu" jednak nie chodzi mi o anal ; ).
Cukiereczek19

Post autor: Cukiereczek19 »

Ja, jak moje poprzedniczki lubię każdą ;) Często oddaję inicjatywę mojemu narzeczonemu i lubię jak on rządzi w łóżku^^ Najlepsza na jeźca i od tyłu :sex1
nina19

Post autor: nina19 »

Ja uwiebiam jak facet ma nad wszystkim kontrolę, a ja, że tak powiem " bezbronna " ; ) .
Dlatego właśnie najbardziej lubię od tyłu, ale też bardzo przyjemna jest pozycja boczna ; ) .
Awatar użytkownika
Lidka
Miła Kobietka

Re: Najfajniejsze pozycje

Post autor: Lidka »

agat pisze:A może któraś z tych pozycji :D
hahahahahaha :happy
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Hm, ja to uwielbiam wszystkie pozycje od tyłu ;-) Ale oczywiście najczęściej to na pieska. No i bardzo lubię na jeźdźca, bo wtedy albo mój partner, albo sama się dotykam i osiągam orgazm ;-) W innych pozycjach jeszcze mi się nie udało. Na pieska uwielbiam, ale wtedy nie mam szans na orgazm :-( Za to na łyżeczki mnie jakoś za bardzo męczy :-P Ale mój ukochany uwielbia tę pozycję ;-) Ach, no i bardzo też polubiłam ulepszoną misjonarską - czyli z nogami na ramionach mojego mężczyzny ;-) :sex1
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Natalka111

Post autor: Natalka111 »

lubimy klasycznie na "pagony" też jest fajnie:D jezdziec rzecz jasna i na bczku:PP czasem tez robimy różne eksperymenty:)
grzes990

Post autor: grzes990 »

a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska :roll: choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
dzo

Post autor: dzo »

grzes990 pisze:a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska :roll: choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
spróbuj ją w jakiś sposób przekonać do czegoś nowego ;)
grzes990

Post autor: grzes990 »

hejka dzo :drinkwine właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
dzo

Post autor: dzo »

grzes990 pisze:hejka dzo :drinkwine właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
zrób ładne oczy jak kot ze Shreka może ? 8-) 8-)

Nie wiem.. albo może stękaj jej codziennie to może w końcu się skusi ? A jak się przekona, że było fajnie to sama Cię później będzie namawiać na więcej 8-) :sex1 :sex1 :sex1

:drinkwine :drinkwine
gemma

Post autor: gemma »

Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze :) Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia ;) Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek) :P Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza ;) warto spróbować :) chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy :) gorąco polecam i piszcie jak wam poszło :) :sex1
Pannanna

Post autor: Pannanna »

gemma pisze:Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze :) Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia ;) Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek) :P Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza ;) warto spróbować :) chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy :) gorąco polecam i piszcie jak wam poszło :) :sex1
Tak , tak , tak :) Ta pozycja jest mega przyjemna .... mój ukochany ją uwielbia , tak samo ja. Moja ulubiona. Facet trzyma kontrole nad wszystkim i nade mną :P Pozycje od tyłu rządzą ! :)
79madlena

Post autor: 79madlena »

Ja tradycyjnie po bożemu:) jestem nieśmiała i tak jest najlepiej:)