Jak spędzacie Walentynki?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dzo

Re: Jak spędzacie Walentynki?

Post autor: dzo »

a kiedy Twój facet przeprowadzi się do Polski ?
Melisa

Post autor: Melisa »

po slubie, czyli myślę, że pod koniec tego roku, lub z początkiem przyszłego
dzo

ooo to jeszcze sporo czasu ;/
Melisa

Tak, ale znamy się krótko, ślub wcześniej byłby szaleństwem. I tak jak mówię o zaręczynach to według otoczenia mam coś z głową nie tak :P
dzo

a ile się znacie ? :)
Melisa

haha wiedziałam, ze o to zapytasz :D

a tajemnica :D :D
dzo

no powiedz :angrywife :angrywife

bo nie usnę z ciekawości dziś :lol: :lol:
Melisa

e nie powiem, wystarczy, ze połowa społeczeństwa ma mnie za nienormalną :P
dzo

eeee tam.... na to nie ma żadnej reguły....

ciotka mojego M. poznała swojego obecnego męża (już jakieś ponad 15 lat są małżeństwem) a hajtneli się po 3 miesiącach znajomości ;) ;)
Melisa

To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech ;)
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Melisa pisze:To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech ;)
Ty ty, niegrzeczna ;)

Walić (przepraszam :) ) co myślą inni.
Ja zamieszkałam z moim mężem (wtedy chłopakiem) po 2 miesiącach znajomości.
Z tym, że w tym czasie widzieliśmy się 2 razy bo mieszkał za granicą :lol:
Jak się czuje, że to jest TO, to się po prostu czuje ;)
Powodzonka
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

;) Będzie dobrze dziewczyny :D
Ulkonja

Post autor: Ulkonja »

Melisa nie przejmuj się:) mój też jest dalekoo... ale w Walentynki się zobaczymy,bede się musiała tłuc 24h w autobusie no ale... czego się nie robi dla tego jedynego:)

i też planowaliśmy wziąć ślub, w wakacje... ale jak to napisałaś :"mają cię za nienormalną'' ..ja mam ten sam problem,więc moja rodzina jest troszke na "nie", ale jestem dobrej myśli, wszystko się jakoś ułoży:) BO MUSI :fallinlove

pozdrawiam ;)
sialala

Post autor: sialala »

Dla wszystkich w zwiazkach na odległość - dacie rade, my wytrzymaliśmy jakoś 2 lata i udało sie, mieszkamy razem, jest cudownie :) wiec głowa do góry :) mi sie na Walentynki marzy coś takeigo: ...... nie powiem, uciesze sie też z lizaka w kształcie serca, ale chciałaby dusza do raju ;)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Ulkonja

jak wyrazic uczucia w walentynki

Witam dziewczyny. Wszystkie wiemy,że zbliża się najpiękniejszy dla zakochanych dzień w roku:) ja jadę do swojego zakochańca już niedługo:) i chcialabym go jakoś szczególnie zaskoczyć.. nie prezentem czy kolacją bo to już stało się walentynkową tradycją,ale slowem,gestem,żeby poczuł ciepło w serduchu :serca .Zastanawiam się co mogła bym zrobić żeby go po prostu zamurowało;) Ale nic mi do głowy nie przychodzi... może macie jakiś pomysł?
dzo

Ulkonja jest już temat o walentynkach więc po co tworzysz kolejny ??

łączę tematy
Ulkonja

wybacz dzo nie przyszło mi to do głowy,na przyszłość będę pamiętać:)
dzo

no problemo ;)
Gwiazdeczka
Jestem tu nowa :)

Co mu kupić na Walentynki

Post autor: Gwiazdeczka »

Witam nie wiem czy dobrze umiescilam ten temat w tym dziale jak nie to prosze o przeniesienie ;) Wiec nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na walentynki.Rok temu kumpilam mu ramke zmoim zdjeciem skarpetki w zabki ;)A teraz nie wiem.Mam mały pomysł zeby kupic koszyk obkleic go serduszkami i w środku 100 lizakow mi przyczepione karteczki dlaczego go uwiebiam.Dobry pomysł??
anonim

Post autor: anonim »

moim zdaniem bardzo oryginalny :)
sipi
Miła Kobietka

Post autor: sipi »

W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić ;)
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

sipi pisze:W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić ;)
Oj to co zrobiła? :|
sipi
Miła Kobietka

To bardzo długa i zawiła Historia. Wiem że teraz chce jechać, ale musztarda po obiedzie.
Byliśmy 2 lata ze sobą, ostatnio mieliśmy iść na jej studniówkę, ale nie układało się od pewnego czasu (ok 2 tyg abstrakcja położyć) powiedziała że to nienajlepszy pomysł żebyśmy szli razem bo to będzie niewypał. Jak się później dowiedziałem poznała kogoś i to z Nim poszła na studniówkę, a cała akcja z problemami byłą ukartowana. Dla mnie to abstrakcja.

Zaprosiłem za to znajomych i jedziemy w 3 :) Więc chociaż przyjacielowi pomogę urządzić walentynki dla jego dziewczyny, będzie podwójnie szczęśliwa :P
corinn

Post autor: corinn »

O jak miło, że dbasz o znajomych:) W takim razie dziewczyna nie była warta Twoich starań. Mnie się marzy wyjazd we dwoje do Głęboczka :) Czytałam, że mają tam winne kąpiele i różne aromatyczne łaźnie. Fajni by było tak się we dwoje, romantycznie zrelaksować :)
sipi
Miła Kobietka

Jak się ma wymagania z kosmosu i nie myśli się o życiu tylko o sobie to cóż.
Bardzo ciekawa opcja, według mnie najlepszy pomysł na walentynki jeśli ktoś zbyt dużych funduszy to masaż w bardzo romantycznej atmosferze :)
ODPOWIEDZ