Jak spędzacie Walentynki?
-
Melisa
Re: Jak spędzacie Walentynki?
po slubie, czyli myślę, że pod koniec tego roku, lub z początkiem przyszłego
-
Melisa
Tak, ale znamy się krótko, ślub wcześniej byłby szaleństwem. I tak jak mówię o zaręczynach to według otoczenia mam coś z głową nie tak 
-
Melisa
e nie powiem, wystarczy, ze połowa społeczeństwa ma mnie za nienormalną 
-
dzo
eeee tam.... na to nie ma żadnej reguły....
ciotka mojego M. poznała swojego obecnego męża (już jakieś ponad 15 lat są małżeństwem) a hajtneli się po 3 miesiącach znajomości

ciotka mojego M. poznała swojego obecnego męża (już jakieś ponad 15 lat są małżeństwem) a hajtneli się po 3 miesiącach znajomości
-
Melisa
To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech 
-
no.nie.wiem
Ty ty, niegrzecznaMelisa pisze:To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech
Walić (przepraszam
Ja zamieszkałam z moim mężem (wtedy chłopakiem) po 2 miesiącach znajomości.
Z tym, że w tym czasie widzieliśmy się 2 razy bo mieszkał za granicą
Jak się czuje, że to jest TO, to się po prostu czuje
Powodzonka
-
Ulkonja
Melisa nie przejmuj się:) mój też jest dalekoo... ale w Walentynki się zobaczymy,bede się musiała tłuc 24h w autobusie no ale... czego się nie robi dla tego jedynego:)
i też planowaliśmy wziąć ślub, w wakacje... ale jak to napisałaś :"mają cię za nienormalną'' ..ja mam ten sam problem,więc moja rodzina jest troszke na "nie", ale jestem dobrej myśli, wszystko się jakoś ułoży:) BO MUSI
pozdrawiam
i też planowaliśmy wziąć ślub, w wakacje... ale jak to napisałaś :"mają cię za nienormalną'' ..ja mam ten sam problem,więc moja rodzina jest troszke na "nie", ale jestem dobrej myśli, wszystko się jakoś ułoży:) BO MUSI
pozdrawiam
-
sialala
Dla wszystkich w zwiazkach na odległość - dacie rade, my wytrzymaliśmy jakoś 2 lata i udało sie, mieszkamy razem, jest cudownie
wiec głowa do góry
mi sie na Walentynki marzy coś takeigo: ...... nie powiem, uciesze sie też z lizaka w kształcie serca, ale chciałaby dusza do raju 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Ulkonja
jak wyrazic uczucia w walentynki
Witam dziewczyny. Wszystkie wiemy,że zbliża się najpiękniejszy dla zakochanych dzień w roku:) ja jadę do swojego zakochańca już niedługo:) i chcialabym go jakoś szczególnie zaskoczyć.. nie prezentem czy kolacją bo to już stało się walentynkową tradycją,ale slowem,gestem,żeby poczuł ciepło w serduchu
.Zastanawiam się co mogła bym zrobić żeby go po prostu zamurowało;) Ale nic mi do głowy nie przychodzi... może macie jakiś pomysł?
-
dzo
Ulkonja jest już temat o walentynkach więc po co tworzysz kolejny ??
łączę tematy
łączę tematy
-
Ulkonja
wybacz dzo nie przyszło mi to do głowy,na przyszłość będę pamiętać:)
-
Gwiazdeczka
- Jestem tu nowa :)
Co mu kupić na Walentynki
Witam nie wiem czy dobrze umiescilam ten temat w tym dziale jak nie to prosze o przeniesienie
Wiec nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na walentynki.Rok temu kumpilam mu ramke zmoim zdjeciem skarpetki w zabki ;)A teraz nie wiem.Mam mały pomysł zeby kupic koszyk obkleic go serduszkami i w środku 100 lizakow mi przyczepione karteczki dlaczego go uwiebiam.Dobry pomysł??
W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić 
-
WeselneZaplecze
Oj to co zrobiła?sipi pisze:W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić
To bardzo długa i zawiła Historia. Wiem że teraz chce jechać, ale musztarda po obiedzie.
Byliśmy 2 lata ze sobą, ostatnio mieliśmy iść na jej studniówkę, ale nie układało się od pewnego czasu (ok 2 tyg abstrakcja położyć) powiedziała że to nienajlepszy pomysł żebyśmy szli razem bo to będzie niewypał. Jak się później dowiedziałem poznała kogoś i to z Nim poszła na studniówkę, a cała akcja z problemami byłą ukartowana. Dla mnie to abstrakcja.
Zaprosiłem za to znajomych i jedziemy w 3
Więc chociaż przyjacielowi pomogę urządzić walentynki dla jego dziewczyny, będzie podwójnie szczęśliwa 
Byliśmy 2 lata ze sobą, ostatnio mieliśmy iść na jej studniówkę, ale nie układało się od pewnego czasu (ok 2 tyg abstrakcja położyć) powiedziała że to nienajlepszy pomysł żebyśmy szli razem bo to będzie niewypał. Jak się później dowiedziałem poznała kogoś i to z Nim poszła na studniówkę, a cała akcja z problemami byłą ukartowana. Dla mnie to abstrakcja.
Zaprosiłem za to znajomych i jedziemy w 3
-
corinn
O jak miło, że dbasz o znajomych:) W takim razie dziewczyna nie była warta Twoich starań. Mnie się marzy wyjazd we dwoje do Głęboczka
Czytałam, że mają tam winne kąpiele i różne aromatyczne łaźnie. Fajni by było tak się we dwoje, romantycznie zrelaksować 
Jak się ma wymagania z kosmosu i nie myśli się o życiu tylko o sobie to cóż.
Bardzo ciekawa opcja, według mnie najlepszy pomysł na walentynki jeśli ktoś zbyt dużych funduszy to masaż w bardzo romantycznej atmosferze
Bardzo ciekawa opcja, według mnie najlepszy pomysł na walentynki jeśli ktoś zbyt dużych funduszy to masaż w bardzo romantycznej atmosferze