jak go w sobie rozkochac?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
sipi
Miła Kobietka

Re: jak go w sobie rozkochac?

Post autor: sipi »

że nie czytałam wcześniejszych postów
Albo potrzebujesz pomocy, albo chcesz się wyżalić. Ludzie poświęcają Ci swój czas więc to szanuj. :evil:
Nadrobię to, jestem tu nowa i powoli wszystko ogarniam.
Przeczytanie wszystkich stron zajęło mi od początku około 5 minut więc najwyraźniej zostaje ta druga opcja...
A co do Szanowania się, owszem głupio zrobiłam i źle się z tym czuję, dlatego od tamtego wyjazdu już wiem, że nigdy nie popełnię tego błędu.
Pożyjemy zobaczymy ...
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Na pewno nie możesz od razu mu ulegać bo będzie wiedział ze ma cie w garści. Trochę dystansu dziewczyno. Nie pisz ze się przeprowadzisz ze podoba ci się. Jeśli odpuści po jakimś czasie np po 2 tyg to widać nie interesujesz go tak jak mówił i chodziło tylko o sex...
kasiula93
Jestem tu nowa :)

Post autor: kasiula93 »

Wiem, że ludzie poświęcają mi swój czas, i to szanuje ;)
Piszę, bo chce od Was rady, nie wiem co mam robić dlatego znalazłam się na tym forum, nie miałam wcześniej nawet jak sprawdzić tych postów, ale już to nadrobiłam, więc spokojnie ;
) Nie jesteśmy tu po to, żeby się kłócić.

Do Sylwia1991 :)
Postaram się mu nie ulegać, ale nie potrafię też przejść koło niego obojętnie, nie wiem co mam zrobić, żeby zaczął się starać. :)
Dziękuje Wam za rade ;*
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

A po drugie napisałaś,co on powiedział,...że go pociągasz.. Co nie znaczy,że chcialby być z Tobą,skoro zdradził swoją dziewczynę z Tobą,to nie możesz mieć pewności,że kiedyś tego samego nie zrobi z inną,zdradzając Ciebie. A tak ogólnie, nie buduje się swojego szczęścia na cudzym nieszczęściu. A chłopak jak widać nie jest stały w uczuciach,chodzilo mu tylko o jedno.
aisoglam
Miła Kobietka

Post autor: aisoglam »

Jeśli jest dobry w te klocki to po co z niego rezygnować? Czy potrafimy być tak ostrożne i bronić się przed miłością? A może się uda - ja tam lubię ryzyko. :swing
ODPOWIEDZ