forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

intymna pielęgnacja ciała

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

intymna pielęgnacja ciała

Postprzez kika75 » 26 wrz 2010, o 12:35

Lotion do intymnej pielęgnacji części ciała taki w swojej gamie kosmetyków ma firma locherbera ja go stosuje i bardzo jestem z niego zadowolona a co wy używacie do higieny intymnej?????
kika75
Miła Kobietka

Reklama

Re: intymna pielęgnacja ciała

Postprzez Paulina13 » 27 wrz 2010, o 19:55

Żel łagodzący Flosleku-uważam, że jest świetny, łagodzi i pozostawia uczucie świeżości. Poza tym jest wydajny bo mała ilość starcza i dobrze się pieni.
Paulina13
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez mamba » 20 paź 2010, o 14:35

Hej!
Ja używam żelów z ziaji i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. Mam taki w białym opakowaniu i z niebieskim napisem. Po depilacji miejsc intymnych podrażnienia szybciej mi schodzą, gdy myję się tym żelem oraz mniej narzekam na infekcję.
Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią O.Wilde
mamba
Miła Kobietka

Postprzez Lady_m » 12 lip 2011, o 18:36

do higieny intymnej części ciała używam emulsji lactacyd. wcześniej dbam o depilację...wstępnie podcinam włoski trymerem, później nakładam żel satin care i na końcu golę włoski maszynką gillette venus embrace dla kobiet. depilacja okolic intymnych jest bardzo istotna i wpływa na utrzymanie właściwej higieny.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Lady_m
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Laalaa » 29 gru 2011, o 15:57

Ja sporadycznie uzywam specjalnych preparatow, mam naturalne mydlo. Ale na wyjazdy jak pie poza domem czy basen zabieram zel hypoalergiczny flosa. Troche duza butla jak dla mnie ale zawsze mozna przelac do mniejszego :)
Laalaa
Miła Kobietka

Postprzez magda_25 » 31 sty 2012, o 23:26

Dla mnie istnieje tylko i wyłącznie Lactacyd. Miałam kiedyś jakąś nieprzyjemną infekcję i wtedy sięgnęłam po ten w wersji plus - wszystko odeszło jak ręką odjął. Ogólnie, uważam, że to najlepszy płyn - czuję się po nim czysto i świeżo.
magda_25
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Luisa » 16 lut 2012, o 16:28

Lactacyd rzeczywiscie jest najlepszy, chociaz troche drogi w porownaniu do innych preparatow o tym samym dzialaniu
Luisa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez renata76 » 16 lut 2012, o 17:51

Witam,
ja polecam produkty Oriflame. W swojej ofercie mają żele i płyny do pielęgnacji miejsc intymnych w zależności od typu skóry. Mają też chusteczki, które zawsze można wrzucić do torebki. Cenowo też są bardzo przystępne - Delikatny płyn do higieny intymnej 300ml - 12,90.
Więcej szczegółów możecie zobaczyć tu .......
Pozdrawiam
Renata

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
renata76
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Yagoda » 21 lut 2012, o 22:23

Paulina13 napisał(a):Żel łagodzący Flosleku-uważam, że jest świetny, łagodzi i pozostawia uczucie świeżości. Poza tym jest wydajny bo mała ilość starcza i dobrze się pieni.

A z ktorej linii? Bo jest chyba klika...
Yagoda
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Yagoda » 21 lut 2012, o 22:25

Lady_m napisał(a):do higieny intymnej części ciała używam emulsji lactacyd. wcześniej dbam o depilację...wstępnie podcinam włoski trymerem, później nakładam żel satin care i na końcu golę włoski maszynką gillette venus embrace dla kobiet. depilacja okolic intymnych jest bardzo istotna i wpływa na utrzymanie właściwej higieny.

Urzekajaca historia :-))
Yagoda
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda