Gry komputerowe, gry planszowe
-
dzo
Re: Gry komputerowe, gry planszowe
oo tak Need For Speed jest świetny
ja uwielbiam gry wyścigowe
-
Matex_in_Latex
He he
ahh te skojarzenia... miałem tu na myśli rękawiczki 
-
dzo
rękawiczkiMatex_in_Latex pisze:He heahh te skojarzenia... miałem tu na myśli rękawiczki
mi też się kojarzy dwuznacznie
-
nadia
WoW i Need for Speed Underground - te gry chyba nigdy mi się nie znudzą mimo upływu lat 
-
Mr_Rabat
Gry komputerowe są oczywiście ciekawe, ale planszowe mają również swój urok, tym bardziej, że rynek się rozwija i wybór jest coraz większy.
Uwielbiam grać w Scrable i nieskomplikowane gry komputerowe.Scrable to gra dla każdego.
Rozwija słownictwo i dla miłośników krzyżówek doskonałe ćwiczenie umysłu.
Casual to proste gry komputerowe,niewiele ważące i relaksujące.Ceny też są znacznie niższe niż te wielkich produkcji.
Rozwija słownictwo i dla miłośników krzyżówek doskonałe ćwiczenie umysłu.
Casual to proste gry komputerowe,niewiele ważące i relaksujące.Ceny też są znacznie niższe niż te wielkich produkcji.
Witam,
w gry komputerowe raczej nie gram bo to za bardzo uzależnia.
Jeśli chodzi o planszówki to uwielbiam!
Polecam gry z crazyshop
.......
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
w gry komputerowe raczej nie gram bo to za bardzo uzależnia.
Jeśli chodzi o planszówki to uwielbiam!
.......
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Kolaboracja
jak gry komputerowe to tylko te online:) a co do planszówek, to gdy tylko jest jakaś okazja to chętnie korzystam:]
Eve online - szkoda ze 99,5% populacji to jednak faceci.
Mi się czasem w wolnej chwili zdarzy pograć na komputerze, a moja ulubiona gra to Mario oraz gra Supertux. Fajne platformówki, które potrafią umilić czas. To właściwie tylko w te gry gram, kiedyś było więcej czasu to pogrywało się w wiele innych gier 
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Ja tam kiedyś lubiłam grać, teraz nie ma czasu za bardzo, grałam simsy, swego czasu gry MMO, jak metin MU itp. z planszowych to lubię eurobiznes, halma, chińczyk, w tysiąca kartami. Ostatnio także próbowałam znaleźć coś w sieci, takie dla kobiet, ale to we wszystkich grach, chyba kasę wyciągają, a może jestem za stara już na gry, ale czy z tego się wyrasta? 
Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
lubie gry planzowe i jestem ich zwolennikiem . w domu jak czas pozwala to gramy w rumika
-
aleksandra60
- Jestem tu nowa :)
lubie sobie czasem pograć w gry strategiczne
może to mało kobiece, ale lubie dowodzić wirtualnymi wojskami, państwami itp
świetna zabawa 
gram czasami w strzelanki z chłopakami zza ściany
przeważnie wygrywają, ale za to ja zawsze tak się schowam, że mają problem i potrafię zaskoczyć tak, że nawet nie wiedzą z której strony ich załatwiłam :d
Kurcze, też czasem lubię włączyć sobie jakaś gierkę i być straconą dla świata przez jakiś czas. Ale to już muszę "podłapać fazę" na granie. Jak mnie najdzie, tak na poważnie to każdą wolną chwilę siedzę i klikam. Najgorzej jest z Simsami i Rollercoaster Tycon, matko boska to straszne pożeracze czasu! Ale w Mario Forever też się grywało, i jeszcze w taką przyjemną gierkę o takim piesku, który ciągnął za sobą stworki i musiał je zamrażać, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej gry 
Z planszowym uwielbiam Tabu. Ta gra jest genialna na jakieś spotkania towarzyskie, śmiechu i emocji co niemiara
Z planszowym uwielbiam Tabu. Ta gra jest genialna na jakieś spotkania towarzyskie, śmiechu i emocji co niemiara
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
W gry komputerowe żadne nie gram, ponieważ dla mnie to czarna magia
Ale w gry planszowe jak najbardziej gram
Moją ulubioną jest monopol, w który gram przynajmniej raz na 3 dni razem ze swoim mężem i dziećmi 
zobacz
ja lubię sobie pograć w GTA
tak sobie cofam się do lat dzieciństwa.
Jak dla mnie trochę zbyt brutalne. Wolę z braciakiem pograć w fifę:P
medicot
GTA może chodzić na windows7? w sumie też bym pograłaaga.pol88 pisze:ja lubię sobie pograć w GTAtak sobie cofam się do lat dzieciństwa.
Kto wykona porządne elewacje warszawa? Proszę o pomoc.
Tu też się zapytam
Babki a grywacie w coś na Waszych pięknych różowych smartfonikach ? Mam misję właśnie aby zwerbować kilka kobiet do sojuszu w grze - bez Was czat jest nudny
Kingdoms of Camelot Battle For The North
Miłośniczki Androida:
https://play.google.com/store/apps/deta ... b2JpbGUiXQ..
Fanki iPhone & iPad
https://itunes.apple.com/us/app/kingdom ... 46099?mt=8
Gdyby któraś z Was była chętna zapraszam do mnie sojusz Poland Kingdom
Wasz Drogo
Babki a grywacie w coś na Waszych pięknych różowych smartfonikach ? Mam misję właśnie aby zwerbować kilka kobiet do sojuszu w grze - bez Was czat jest nudny
Kingdoms of Camelot Battle For The North
Miłośniczki Androida:
https://play.google.com/store/apps/deta ... b2JpbGUiXQ..
Fanki iPhone & iPad
https://itunes.apple.com/us/app/kingdom ... 46099?mt=8
Gdyby któraś z Was była chętna zapraszam do mnie sojusz Poland Kingdom
Wasz Drogo
Niezmiennie w Angry Birds w tramwaju/autobusie :0
pojechałam oglądać mieszkania pruszcz gdański
Ja lubię gry komputerowe - teraz gram w wiedźmin 3 dziki gon - niemniej jednak wciąż mam też sentyment do planszówek - szczególnie do gry monopoly 
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
fotograf ślubny warszawa
Ja też lubię grać na komputerze. Zazwyczaj w World of Tanks ale zależy od nastroju 
Człowiek potrzebuje w życiu miłości. Tylko inspektor budowlany bydgoszcz miłość ma sens na tym świecie, chociaż jest nielogiczna. W moim sercu krzyczy pustka. Serce tonie, ale nie chce desperacko łapać się byle czego. Czeka na coś wyjątkowego... tylko co jeśli będzie za późno i utonie?
-
AnaStazJa
W Wiedźmina nie grałam, aczkolwiek próbowałam
Mimo wszystko doszłam do wniosku, że tego typu gry to jednak nie dla mnie. Bardziej bawię się w strategie typu Cywilizacja czy Disciples, jakoś prędzej mi podchodzą nie wiem czemu
Co do planszówek to bardzo lubię grać w nie razem z moim młodszym rodzeństwem czy chłopakiem kiedy za oknem pada deszcz i nie ma nic ciekawego do roboty. Bardzo dobry sposób na nudę i miłe spędzenie czasu z rodzinką czy znajomymi
Co do planszówek to bardzo lubię grać w nie razem z moim młodszym rodzeństwem czy chłopakiem kiedy za oknem pada deszcz i nie ma nic ciekawego do roboty. Bardzo dobry sposób na nudę i miłe spędzenie czasu z rodzinką czy znajomymi