Lubię fotografować nie tylko ludzi ale i przyrodę, która jak powszechnie wiadomo jest nie przewidywalna. Oczywiście fotki pstrykam amatorsko. Albo aparatem cyfrowym, albo komórką, którą zawsze mam pod ręką. Niektórzy mówią, że nawet dobrze mi to wychodzi. Jak chcecie zobaczyć moje"dzieła" to wbijajcie na moją stronkę www.nophotos.fbl.pl . A może ktoś z Was lubi fotografować?
Czasami milczenie jest bardziej wymowne niż tysiące słów...
masz talent Luniak! Ja też lubię fotografować, każda impreza czy to rodzinna czy gdzie indziej mnie zawsze widać z aparatem prawie 1/3 dysku to zdjęcia, haha. Ale czy moje fotki są aż tak dobre, to nie wiem. Po prostu amatorskie.
Nizdazylam ci Bartku odpisac tak nie zajmuje sie tym zawodowo ale bardzo lubie fotografie i moglam bym tym zarabiac jak bym miala taka szanse przynajmniej kiedys tak myslalam niewiadomo co zycie nam szykuje wiec moze kiedys hihh Pozdrawiam cie cieplo
Ja też lubię fotografować amatorsko oczywiście bardzo często zabieram ze sobą aparat jak wyjeżdzamy na jakieś rodzinne imprezy inne wyjazdy i przeważnie to ja pstrykam fotki
a ja z reguły pstrykam foty jak same wiecie samochodom jakoś tak wyszło, że na prawie kazdej motoryzacyjnej imprezce to ja trzymam aparacik i pstrykam, pstrykam, pstrykam...