ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
koyot.eu

Re: lubicie seksowną bieliznę?

Post autor: koyot.eu »

http://www.koyot.eu/bielizna-erotyczna-c-59.html

Profil dla miłośniczek markowej bielizny, marek nie poddających się kryteriom,Bielizna stworzona z myślą o kobiecie. Kobiecość, komfort, wygoda, zadowolenie to to co oferujmy Paniom na www.koyot.eu

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cooleczka

Post autor: cooleczka »

Wszystkie wcześniejsze wpisy świadczą o tym, że TAK - lubimy seksowną bieliznę ;) To może zapytamy teraz czy znajdzie się ktokolwiek, kto takiej bielizny nie lubi ;) Myślę, że z tym może być ciężko ;)
cooleczka

Re: Bielizna na randkę

A ja mimo wszystko zdecydowałabym sie na czerń (która tak naprawdę na każdą okazje jest dobra :)) Np. coś takiego

Obrazek

ale lubie też gładkie komplety i na randkę też bym na taki właśnie (bez żadnych dodatków) bym się zdecydowała
ola12345

Post autor: ola12345 »

Super komplecik:) Bardzo mi się podoba.
ola12345

Post autor: ola12345 »

Mi się bardzo podoba..
Cara

Post autor: Cara »

No bardzo fajna:)
cooleczka

dziewczyny, a macie właśnie jakieś swoje ulubione komplety na randkę? Czy za każdym razem zdajecie się na coś nowego? ;) ;)
cooleczka

cooleczka pisze:Wszystkie wcześniejsze wpisy świadczą o tym, że TAK - lubimy seksowną bieliznę ;) To może zapytamy teraz czy znajdzie się ktokolwiek, kto takiej bielizny nie lubi ;) Myślę, że z tym może być ciężko ;)
no właśnie... nikt się nie zgłasza ;P ;P
Cara

Post autor: Cara »

Ja mam jedną bransoletkę, którą noszę... Gdyż ma mi przynosić szczęście;-) A poza tym to różnie wygląda z moim ubiorem ;)
happymammy

Post autor: happymammy »

Mąż mi kupił to:
http://bielizna.lupi24.pl/obsessive-cut ... 24942.html

bardzo mu się podoba jak w tym kompleciku wyglądam :D
happymammy

Re: ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Post autor: happymammy »

Mi się podoba...taka lekko agresywna :D
Zobaczcię tą, chodzi mi po głowie ostatnio:
http://bielizna.lupi24.pl/koszulka-affe ... 20105.html
Anais moim zdaniem jest świetnym producentem
ola26

Post autor: ola26 »

Ja ostatnio sobie zakupilam za namową męża taką koszulke nocną
http://sfera-kobiety.pl/index.php?p66,k ... a-corsetti
jest bardzo miła w dotyku dla mnie jak i dla męża , wygodna i co jest boskie nie krępuje ruchów a ta czarna koronka wszystkiego dopełnia :serca
kaska8787

Post autor: kaska8787 »

Victoria's Secret ma piękną bieliznę, uwielbiam oglądać ich pokazy!
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Jeżeli któraś z Was szuka zmysłowej i eleganckiej bielizny,to zapraszam do mojego sklepu www.abcbielizny.pl chętnie pomogę w wyborze.
ABCbielizny

Moim zdaniem bieliznę powinnyśmy dopasować do sytuacji i wybrać tą najbardziej odpowiednią. U meni królują czarne komplety,rzadziej czerwone lub białe. A wolicie zakładać stringi czy figi?
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

Ja ostatnio rozkochałam się w bieliźnie Esotiq w ich nowej kolekcji kobiecej, mają piękne stringi, figi, i śliczne
gorsety i kolekcje w prześlicznym czerwonym kolorze :D
oczywiście zakupiłam komplecik w tym cudownym kolorze :D
ania19

Post autor: ania19 »

ostatnio na randke założyłam seksowną czarną bieliznę i musze przyznać że mój chłopak był nią zachwycony :) znalazłam ją na tej stronie sa naprawde fajne i tanie rzeczy treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
ania19

www.dobra-bielizna.eu elegancka, zmysłowa ale i dobrej jakości bielizna ja kupuje tam od lat i jestem bardzo zadowolona.
ania19

Mąż ostatnio kupił mi ten zestaw i był zachwycony :) http://zmyslowa-bielizna.eu/product_inf ... ts_id/1445 są tu śliczne gorsety , satysfakcja waszego faceta gwarantowana :)
kaska8787

Post autor: kaska8787 »

a kto nie lubi!!!! Chyba każda kobieta i mężczyzna na kobiecie :serca
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

Ja nie lubię wyuzdanej bielizny, dla mnie bielizna erotyczna musi być uwodzicielska i z klasą, a nie jakieś tandety, a najgorzej już to w stylu Dody, ale co kto lubi :)
kora453

Post autor: kora453 »

kazdy seksowną odbiera wg siebie, zgadzam siez PAtrycja że seksowna to uwodzicielska i z klasą. Ja lubie minimalizm i elegancję :)
Laura

Post autor: Laura »

Ja jestem wielka fanką bielizny marki Corin. Po prostu same cudeńka;) Nadaje się, nie tylko na pierwszą randkę;D i ZAWSZE robi pożądane wrażenie;D
ABCbielizny

No cóż,każda z nas ma swoja sprawdzona markę oraz sklep w którym robi zakupy. To tyczy się także bielizny. Ze swojej strony mogę zaprosić na abcbielizny.pl a w razie pytan jestem do dyspozycji.
ABCbielizny

Ja także jestem zwolenniczką minimalizmu,ale jak napisałam: najbardziej sexi są dla mnie kolory czarny i czerwony. Inne nawet nie mają szans aby się przebić. Najważniejsze że mój chłopak twierdzi tak samo ;)
ODPOWIEDZ