forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Do ktorej godz. na wlasnym weselu?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.

Re: Do ktorej godz. na wlasnym weselu?

Postprzez Zorka » 2 wrz 2011, o 15:13

Najlepiej do samego końca, teraz nikt juz nie chołubi tak nocy poslubnej, bo wiekszość par mieszka ze sobą przez slubem.
Zorka
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez zlote_runo » 7 wrz 2011, o 20:35

Jak to do której? Jak w dobrej knajpie - do ostatniego gościa.
zlote_runo
Miła Kobietka

Postprzez lidka86 » 17 sty 2012, o 11:38

my zerwaliśmy się o 4,30 nad ranem.. ale niestety nie dlatego że chcieliśmy ale musieliśmy.. emocje zrobiły swoje i nad ranem krzysiek musiał wziąść mnie na powietrze i tam zasłabłam... na sali zostało może 15 osób.. świadkowa przeprosiła gości że młodzi musieli już jechać... pojechaliśmy do domu i od razu usnełam.. obudziłam się o 2 popołudniu a o 16 mieliśmy poprawiny...
na poprawinach przeprosiliśmy osoby których zostawiliśmy nad ranem bez pożegnania. każdy rozumiał że ślub to wielkie emocje i napięcie i dopiero jak emocje puszczały to wyczerpany organizm zrobił swoje..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
lidka86
Miła Kobietka

Postprzez mandarynka88 » 16 mar 2012, o 14:36

My nie dalismy rady wytrwać do końca. Wesele planowo miało się skończyć o 5-6. A tu 6:20 i jeszcze pary pląsają po parkiecie, także my pożegnaliśmy się z nimi i zaprosiliśmy na poprawiny i poszlismy do apartamentu a rodzice i świadkowie pełnili honory:)
Obrazek
Obrazek
mandarynka88
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Ślub

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]