Do ktorej godz. na wlasnym weselu?
-
Zorka
Re: Do ktorej godz. na wlasnym weselu?
Najlepiej do samego końca, teraz nikt juz nie chołubi tak nocy poslubnej, bo wiekszość par mieszka ze sobą przez slubem.
-
zlote_runo
Jak to do której? Jak w dobrej knajpie - do ostatniego gościa.
-
lidka86
my zerwaliśmy się o 4,30 nad ranem.. ale niestety nie dlatego że chcieliśmy ale musieliśmy.. emocje zrobiły swoje i nad ranem krzysiek musiał wziąść mnie na powietrze i tam zasłabłam... na sali zostało może 15 osób.. świadkowa przeprosiła gości że młodzi musieli już jechać... pojechaliśmy do domu i od razu usnełam.. obudziłam się o 2 popołudniu a o 16 mieliśmy poprawiny...
na poprawinach przeprosiliśmy osoby których zostawiliśmy nad ranem bez pożegnania. każdy rozumiał że ślub to wielkie emocje i napięcie i dopiero jak emocje puszczały to wyczerpany organizm zrobił swoje..
na poprawinach przeprosiliśmy osoby których zostawiliśmy nad ranem bez pożegnania. każdy rozumiał że ślub to wielkie emocje i napięcie i dopiero jak emocje puszczały to wyczerpany organizm zrobił swoje..
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
My nie dalismy rady wytrwać do końca. Wesele planowo miało się skończyć o 5-6. A tu 6:20 i jeszcze pary pląsają po parkiecie, także my pożegnaliśmy się z nimi i zaprosiliśmy na poprawiny i poszlismy do apartamentu a rodzice i świadkowie pełnili honory:)