Dieta 1200 kalorii!

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
anzupapi
Jestem tu nowa :)

Re: Dieta 1200 kalorii!

Post autor: anzupapi »

Cześć dziewczyny, chciałabym rozpocząć dietę 1200 kcal, ale nie mam zbyt mocnej motywacji zastanawiam się czy znalałaby się jakaś dziewczyna która jak ja chciał by schudnąć ale samej jest jej ciężko.
Już nie raz się odchudzałam ostatnia dieta jaką stasowałam to właśnie dieta 1200 kcal to był przed ciążą, teraz mam już 2 letnią córcię i 30 kg nadwagi, wiem że dla niektórych 1200 kcal wyda się głodówką ale ja na prawdę się nie głodziłam jadłam 5 posiłków dzienni a nawet czasami pozwalałam sobie na tafelek czekolady zamiast np. jogurtu i było spoko.
Muszę tu dodać ze wtedy nie ćwiczyłam a teraz tą dietę chce połączyć z różną formą aktywności mam tu przewidzianę bieganie chodzenie na nord-wokingu, pływanie, ćwiczenie w domu oczywiście nie wszystko na raz każdego dnia coś innego. :witch .

czekam na was że odpowiecie i przyłączycie się do mnie, na krytykę nie odpowiadam :knitting
anzupapi
Jestem tu nowa :)

Post autor: anzupapi »

Cześć dziewczyny, chciałabym rozpocząć dietę 1200 kcal, ale nie mam zbyt mocnej motywacji zastanawiam się czy znalałaby się jakaś dziewczyna która jak ja chciał by schudnąć ale samej jest jej ciężko.
Już nie raz się odchudzałam ostatnia dieta jaką stasowałam to właśnie dieta 1200 kcal to był przed ciążą, teraz mam już 2 letnią córcię i 30 kg nadwagi, wiem że dla niektórych 1200 kcal wyda się głodówką ale ja na prawdę się nie głodziłam jadłam 5 posiłków dzienni a nawet czasami pozwalałam sobie na tafelek czekolady zamiast np. jogurtu i było spoko.
Muszę tu dodać ze wtedy nie ćwiczyłam a teraz tą dietę chce połączyć z różną formą aktywności mam tu przewidzianę bieganie chodzenie na nord-wokingu, pływanie, ćwiczenie w domu oczywiście nie wszystko na raz każdego dnia coś innego. :witch .

czekam na was że odpowiecie i przyłączycie się do mnie, na krytykę nie odpowiadam :knitting
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja jestem od wczoraj na diecie 1200 kal...mam silna motywację...były chwile, ze czułam lekki głód, ale zaspokajałam go wodą...jadłam praktycznie to co zawsze tylko w mniejszych ilościach...wyjdzie mi to na pewno na zdrowie, a jeśli do tego schudne to będę dodatkowo przeszczęsliwa
Modna26
Miła Kobietka

Post autor: Modna26 »

kiedyś stosowałam taka dietę i schudłam na niej 15 kg w trzy miesiące... starałam się jeść, ale liczyłam kalorie i to jest najgorsze...teraz wolę jeść normalnie oczywiście unikać słodyczy i gazowanych napoi , ale przy tym ćwiczyć i też jest taki efekt.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

bo to chyba najlepsza dieta ;) ŻP albo i ŻPP :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ