forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

DEPILACJA

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: depilacja

Postprzez miskaklimek » 13 wrz 2010, o 14:13

polecam depilację woskiem. jest skuteczna, choć boli. nie będę ukrywać. ale macie z drugiej strony trzy-cztery tygodnie z głowy. w wawie polecam la madame. skorzystajcie też z rabatu. podaję linka: treść zmieniona przez moderatora tylko przed zabiegiem warto zrobić sobie peeling :)

proszę nie spamować
miskaklimek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: depilacja laserowa

Postprzez bliss222 » 9 sty 2011, o 21:04

polecam depilacjiÄ™ w Bliss gdynia. Link ; http://www.depilacja-laserowa-gdynia.pl Jest to depilacja lserowa.
bliss222
PoczÄ…tkujÄ…ca

DEPILACJA

Postprzez Deep_Ocean » 8 mar 2011, o 19:02

witam! od jakiegoś czasu przymierzam się do kupienia pierwszego depilatora. ostatnio natknęłam się w internnecie na depilator z elektrolizą. opisy brzmią świetnie - depilacja jest ponoć bezbolesna i po jakimś czasie można się pozbyć włosków na stałe... ciekawa jestem czy to prawda i czy warto kupić taki depilator? ktoś takiego używa?
Deep_Ocean
PoczÄ…tkujÄ…ca

Laser do depilacji w domu?

Postprzez kinius33 » 22 mar 2011, o 23:53

Ciekawa jestem jak się odniesiecie do rzeczy, o której ja całkiem niedawno przeczytałam (dla zainteresowanych).
Otóż chodzi o laser do domowego użytku.
Ponieważ wybieram się na takowe zabiegi zainteresowało mnie to urządzenie, które (o ile jest skuteczne i bezpieczne) wygenerowałoby znacznie mniejsze koszty niż wizyty w salonie.
Tylko że jestem pełna obaw.
Czy to na pewno działa? Poza tym w opisie nie ma nic na temat osłonięcia oczu. Po laserowej redukcji rozstępów wiem, że oczy powinny być chronione specjalnymi okularami, tymczasem nie znalazłam o nich żadnej informacji. Podobnie jak nie mam pojęcia jak wyglądają przygotowywania skóry.
Czekam na opinie, sugestie, komentarze...
kinius33
Miła Kobietka

Re: Laser do depilacji w domu?

Postprzez Olka » 28 mar 2011, o 15:08

ciekawe jak wygląda taki sprzęt no i ile kosztuje, niestety nie słyszałam o domowej depilacji laserowej, ale temat jest bardzo ciekawy
Olka
Miła Kobietka

Re: Laser do depilacji w domu?

Postprzez Beata333 » 7 kwi 2011, o 18:59

Nie radzę inwestować w taki laser, możesz sobie zrobić krzywdę. Lepiej wybrać sie do kosmetyczki i oddać się w profesjonalne ręce:) A jesli chodzi o koszty to polecam strone bhclub.pl tam znajdziesz super bony zniżkowe na depilację laserową. I zaoszczędzisz bez kupowania lampy:)
Beata333
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda