forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Czy seks to wszsytko dla faceta

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Czy seks to wszsytko dla faceta

Postprzez kamosa » 30 maja 2010, o 21:23

Dzis mielismy kolejna powazna rozmowe. On chce zakonczyc nasz zwiazek, bo nie spelniam podstawowego wymogu jego kobiety- nie daje mu seksu. Mowilam mu, ze nie umiem tak, bo on nie daje mi czulosci, nic nie robi, zeby mnie do seksu zachecic, ale on mowi, ze najpierw seks, wtedy jego kobieta zasluzy na pieszczopty. bez seksu nie ma p[ieszczot i czulosci.Ze od mi dawał caly czas czulosc, a ja nic w zamian, ale to nieprawda, bo dawał mi troske, owszem, spelniał moje zachcianki, ale nigdy po prostu nie przytulał, nie zaczynał sam piescic. W ogole mnie nie dotykał! Jestem zalaman. Nasz zwiazek- drugi po nieudanych malzenstwach- ma juz 6 lat. Nie chce tego konczyc!
kamosa
Początkująca

Re: Czy seks to wszsytko dla faceta

Postprzez Luśka » 18 cze 2010, o 11:08

a dlaczego tylko On ma się starać? a dlaczego Ty nie przejmiesz inicjatywy? nie chcesz kończyć związku to zacznijcie ze sobą współpracować, a przede wszystkim rozmawiać.
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Re: Czy seks to wszsytko dla faceta

Postprzez Ania70 » 2 lip 2010, o 09:33

Seks to podstawowy obowiązek kobiety?

Cóż za szowinista!

Wg mnie to zwyczajna próba sił. Możesz mu pozwolić na więcej, ale nic za darmo.
Ania70
Początkująca

Powrót do Partnerstwo