forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Czy porównujecie swoich Facetów do eks?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Czy porównujecie swoich Facetów do eks?

Postprzez Nala » 2 lut 2012, o 20:54

Dobry wieczór Kobietki!

No właśnie zastanawia mnie. Porównujecie swoich Facetów do eks. Moja koleżanka ciągle to robi! NON STOP! "Mój były by mi tak nie napisał", "K by mi tak nie powiedział", "K by postąpił inaczej", "K mi kiedyś mówił", "K tak miło do mnie nie mówił", "K nigdy nie dał mi kwiatów"... itd itd. Jejku, ileż można?!
Wydaje mi się, że nowy Facet oznacza nowy świat i nowy etap. Skoro jestem teraz szczęśliwa, zakochana i w ogóle to po co do tego wracać? A może takie porównywanie jest normalne tylko ja mam jakieś inne podejście do sprawy? :)
Nie słowa a czyny definiują nasze zasady.
Nala
Fajna Kobietka

Reklama

Re: Czy porównujecie swoich Facetów do eks?

Postprzez Melisa » 2 lut 2012, o 21:04

Teraz jestem szczęśliwie zakochana i nie myślę o byłych. Ale czasem porównuje tylko to uczucie, jakie to było nieporozumienie, że tak naprawde nie wiedziałam co to znaczy zakochać się, nie kochałam ich (nie licząc pierwszego chłopaka) tak jak mojego obecnego.
Melisa
Extra Kobietka

Postprzez Nala » 2 lut 2012, o 22:17

Masz rację, Melisko! Takie porównania to ja też miałam :)
Nie słowa a czyny definiują nasze zasady.
Nala
Fajna Kobietka

Postprzez sylwia1991 » 3 lut 2012, o 11:46

Ja nawet nie myślę o swoich byłych. Jestem z obecnym i nie porównuje go, tak jak mój nigdy przy mnie nie porównał mnie do byłej.!!!!
sylwia1991
Fajna Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 3 lut 2012, o 13:08

Czasem może i mi się zdarzało takie porównywanie, ale to było na początku związku. Teraz jestem szczęśliwie zakochana, więc nawet nie mam czasu na myślenie o byłych :lol:
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez Lucia Lucia » 14 lut 2012, o 00:14

Czasem.ale to jest taka przyroda czlowieka,ze wszystko ok,a w glowie głupie myśli :|
Lucia Lucia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez sipi » 14 lut 2012, o 09:37

Porównuje inne dziewczyny do ex i patrzę na stosunek tych dobrych cech do złych i tych które sprawiły mi najwięcej kłopotu w przeszłości. Nie mówię tu w żadnym razie że to złe dziewczyny, ale ludzie są jak puzzle i nie ma co sobie psuć życia z niewłaściwie dopasowaną osobą.
sipi
Miła Kobietka

Postprzez babeczka » 15 lut 2012, o 15:44

nala - nie możemy nigdy nikogo do innego porównywać.Bo wiadomo,że nie spotkamy dwóch podobnych facetów pod żadnym względem.A porównywanie do eks,jak to robi Twoja koleżanka
doprowadzi do tego,że ten obecny wreszcie ją zostawi,bo będzie miał już tego normalnie dość.
Czego bym się wcale nie zdziwiła.Więc jeśli chce utrzymać tę znajomość powinna o eks definitywnie zapomnieć,a skupić się na obecnym chłopaku,który także ma swoje zalety. Pa.
babeczka
Miła Kobietka

Postprzez Sandri » 22 lut 2012, o 13:01

Nie, nigdy. Teraz jestem szczęśliwa, żyję teraźniejszością. Co więcej, za nic tego szczęścia bym nie oddała, więc porównywanie nie ma sensu. Żadnego. :)
Edukacja do poprawki, szkoła do zmiany.
Dyskutujemy: KLIK! - http://sandrawalecka.pl
Sandri
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez babeczka » 26 lut 2012, o 14:56

No i właśnie o to chodzi,trzeba myśleć o chwili obecnej,a nie o przeszłości,która chyba nie była za fajna,skoro się rozstaliście.Pielęgnuj tę obecną miłość bez jakichkolwiek porównań.Pa.
babeczka
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Partnerstwo